Places logo
Menu

De pluspunten van Google + voor u als ondernemer

De pluspunten van Google + voor u als ondernemer

Google Plus, u heeft er vast wel eens van gehoord. Steeds meer mensen zijn het gaan gebruiken en de verwachtingen zijn dat dit aantal gebruikers alleen maar blijft stijgen. Niet alleen voor personen is Google Plus handig, zeker voor bedrijven heeft Google Plus ook veel te bieden. Places vertelt u in deze blog welke voordelen Google Plus u biedt en waarom deze socialmediavorm tegenwoordig zo belangrijk is.

Delen met Google+

U zult wellicht denken, dit is weer het zoveelste sociale medium. Google Plus is inderdaad een sociaal medium, maar Google Plus onderscheidt zich op vele vlakken van zijn soortgenoten. Waar het bij Facebook en Twitter draait om het maken van vrienden, het vinden van connecties of het verkrijgen van volgers, focust Google Plus zich hier totaal niet op. Google Plus is gericht op delen, namelijk het delen van informatie met het netwerk dat op dat moment voor u of uw bedrijf belangrijk is.

Wat biedt Google+ ondernemers zoals u?

Wanneer u besluit om uw Google Plus pagina te optimaliseren, haalt u hier veel voordeel uit. Het concept is simpel, hoe meer informatie u aan Google blootgeeft, hoe eerder Google als zoekmachine u ziet. Google beloont uw bedrijf hiervoor en u krijgt meer schermruimte op de zoekresultatenpagina's van Google. Dit doordat Google meer informatie over uw bedrijf kan tonen. Zo zult u vaker en sneller gevonden worden door uw klanten. Ook kunt u via Google Plus uw bedrijf op de kaart laten zetten bij Google Maps. Wanneer een persoon Maps gebruikt in de desbetreffende regio komt uw bedrijf op de kaart te staan. Zo vergroot u uw lokale vindbaarheid. Een ander groot voordeel van Google Plus is dat u uw relaties in kringen kan opdelen. Zo krijgen personen die toegevoegd worden aan een bepaalde kring alleen de inhoud te zien die u met de desbetreffende kring deelt. Door gebruik te maken van deze kringen kunt u bijvoorbeeld trouwe klanten een speciale aanbieding doen, hier krijgen de overige groepen dan geen bericht van.

Vermeld uw Google+ account op Places.nl

Wanneer u een Google+ account aan heeft gemaakt, is het natuurlijk belangrijk dat u deze gaat promoten. Bij Places heeft u de mogelijkheid om uw socialmedialinks zichtbaar te maken voor bezoekers, ook bij een gratis vermelding. Wilt u meer informatie over Places en de services die wij bieden? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met onze servicedesk via 024-3555299. Wij helpen u graag!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!