Places logo
Menu

De kracht van mond-tot-mondreclame voor u als ondernemer

De kracht van mond-tot-mondreclame voor u als ondernemer

Mond-tot-mondreclame wordt tegenwoordig steeds belangrijker. Klanten baseren namelijk hun keuzes en aankoopbeslissingen steeds meer op deze vorm van reclame. Dit heeft verschillende redenen. De eerste reden hiervoor is dat de traditionele marketing met de jaren steeds commerciëler wordt, dit heeft voor een wantrouwen gezorgd bij de klant. De tweede reden hiervoor is dat de klant door de bomen het bos niet meer ziet, er is zoveel keuze. Places.nl licht in deze blog de kracht van mond-tot-mondreclame toe.

Delen van ervaringen met reviews

Een moderne vorm van mond-tot-mondreclame is een review. Reviews zijn de perfecte manier om op een juiste wijze positieve ervaringen te delen. Een review, of een recensie, is een stukje tekst dat door uw klant kan worden geschreven over uw bedrijf. In dit stukje tekst laat uw klant een beoordeling en een rating achter. De klant kan zijn of haar ervaring delen met andere klanten en eventueel nieuwe klanten.

Verbeterpunten achterhalen met feedback

U als ondernemer kunt veel informatie halen uit de reviews over uw bedrijf. Zowel positieve als negatieve feedback is goed voor uw onderneming. U kunt hierdoor uw verbeterpunten achterhalen en de behoeften van uw klant in kaart brengen. Zo kunt u aan uw verbeterpunten werken en uw goede punten behouden. Dit zorgt ervoor dat u het maximale uit uw bedrijf haalt.

Onderscheid uzelf van uw concurrentie

Door middel van reviews kunt u uw bedrijf onderscheiden van uw concurrentie. Klanten kiezen vaker voor een bedrijf met goede reviews, dan voor een bedrijf met geen of alleen maar slechte reviews. Hoe meer reviews u van uw klanten heeft, hoe sterker uw positie.

Verzamel reviews op Places.nl

Op Places.nl kunt u heel makkelijk gratis reviews van uw bedrijf verzamelen. Binnen twee minuten heeft u een overzicht van uw reviews. Het is slim om daarnaast uw reviews op de speciale reviewpagina van Places.nl te verzamelen. Zo komen de reviews nog betrouwbaarder over op uw klanten. Wilt u meer informatie over Places Reviews op Places.nl? Neem dan gerust contact op met onze servicedesk via 024-3555299. Wij helpen u graag!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!