Places logo
Menu

Cultureel onderwijs uitstekend bereikbaar

Cultureel onderwijs uitstekend bereikbaar

Op 21 februari is het de internationale dag van de moedertaal: op deze dag, in het leven geroepen door UNESCO, wordt taalkundige en culturele diversiteit gevierd. En hoe is dat beter te vieren dan door een nieuwe taal of een andere culturele uiting aan te leren? In de database van Telefoonboek.nl staan 5803 telefoonnummers geregistreerd in de categorie "Cultureel Onderwijs". Ter ere van de dag van de moedertaal feestdag werd onderzocht hoe goed bereikbaar deze instellingen zijn.

Onderzoek

Het antwoord: uitstekend. In de database van Telefoonboek staan zoals gezegd 5803 telefoonnummers geregistreerd in de categorie 'Cultureel Onderwijs'. Deze nummers worden in het bestand opgenomen als 'slecht bereikbaar' wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit was bij zestien van de 5802 instellingen het geval, hetgeen neerkomt op nog een 0,3% van de gevallen. Dat betekent dat 99,7% van de onderzochte kappers weinig tot geen klachten krijgen over de telefonische bereikbaarheid.

Weinig klachten

Onder de 16 instellingen die meer dan drie klachten hebben gekregen, komt slechts één telefoonnummer op meer dan tien klachten: een kunstatelier uit Oldeberkoop in Friesland noteerde 22 mislukte belpogingen. De meeste "slecht bereikbare" instellingen komen overigens uit Gelderland: vier van de zestien telefoonnummers zijn gevestigd in die provincie.

Uitmuntende score

"Het komt niet vaak voor dat een branche dergelijke cijfers kan overleggen" stelt Dirk Lentjes, manager van Places Antwoordservice. "99,7% is een erg goede score. Dat is erg belangrijk als je bedenkt dat volgers van cursussen vaak kunnen opbellen met extra vragen over de cursus, of om zich telefonisch in te schrijven voor zo'n cursus."

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!