Places logo
Menu

Cd-winkel Kroese best beoordeelde winkel in Nijmegen

Cd-winkel Kroese best beoordeelde winkel in Nijmegen

Nijmegen is een van de oudste steden van Nederland. Tegenwoordig staat de stad vooral bekend om De Vierdaagse wandeltocht en de Nijmeegse Vierdaagsefeesten waar jaarlijks gemiddeld 1 miljoen mensen op afkomen. Dit jaar werd er zelfs een bezoekersrecord gescoord: in een week tijd kwamen er volgens de Gelderlander maar liefst 1.525.000 mensen naar Nijmegen om feest te vieren.

In de rest van het jaar is er in Nijmegen ook genoeg te beleven. Maar welke bedrijven, winkels of horeca gelegenheden zijn het beste? Volgens de beoordelingen op Telefoonboek.nl is de cd-winkel Kroese het best beoordeelde bedrijf. Telefoonboek.nl heeft uitgezocht welk bedrijven in Nijmegen nog meer tot de top vijf best bedrijven behoren.

Rating

Uit onderzoek blijkt dat bijna de helft van de Nederlanders via Google naar bedrijfsinformatie zoekt. Potentiële klanten kunnen dan meteen zien hoe het bedrijf wordt beoordeeld. Het is daarom erg belangrijk om als bedrijf een goede online rating te hebben.

Telefoonboek.nl heeft de best beoordeelde Nijmeegse bedrijven die geregistreerd zijn in haar database bekeken. Via Telefoonboek.nl kunnen bezoekers een rating toekennen aan het gezochte telefoonnummer. Hierbij kunnen zij de algemene indruk, de service en de prijs/kwaliteitsverhouding van het bedrijf beoordelen. Een bedrijf moet minimaal tien van deze unieke beoordelingen hebben ontvangen om in aanmerking te komen voor deze lijst.

Nijmegen

Aan de beoordelingen op Telefoonboek.nl is te zien dat er nog veel Nijmegenaren op een "ouderwetse" manier naar muziek luisteren. Het best beoordeelde bedrijf in Nijmegen is namelijk Kroese. De winkel is gespecialiseerd in de het verkopen van cd"s, cassettes, grammofoonplaten en andere vormen van geluidsdragers. Met een 9,9 krijgen zij de beste beoordeling. Kroese scoort op verschillende vlakken goed, zo scoren ze een 9,8 voor de algemene indruk van het bedrijf en een 10 voor de service en prijs/kwaliteit verhouding.

Op de tweede plaats staat de winkel ToysGarden. Zij zijn gespecialiseerd in het verkopen van (buiten)speelgoed. Ze scoren gemiddeld een 9,8.

Voor een mooi kapsel kunnen mensen in Nijmegen terecht bij Barber Lemar. De kapsalon krijgt een goede beoordeling en scoort gemiddeld een 9,8. De vierde plaats wordt gevuld door het Stukadoors en Afbouwbedrijf Peters. Ook zij ontvangen gemiddeld een 9,8. Hoewel deze drie organisaties allen een 9,8 scoorden, is de rangorde afhankelijk van het aantal beoordelingen dat zij hebben ontvangen via Telefoonboek.nl.

Tot slot kunnen Nijmegenaren voor een ervaren glaszetter terecht bij De Glasambulance. Met een 9,6 gemiddeld krijgen zij ook een goede beoordeling en eindigt het bedrijf op de vijfde plaats.

Top vijf best beoordeelde bedrijven in Nijmegen

  1. Kroese Compact Discs B.V. Gemiddelde beoordeling: 9,9
  2. ToysGarden (buiten) Speelgoed Gemiddelde beoordeling: 9,8
  3. Barber Lemar Gemiddelde beoordeling: 9,8
  4. Stukadoors en Afbouwbedrijf Peters Gemiddelde beoordeling: 9,8
  5. De Glasambulance Gemiddelde beoordeling: 9,6

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!