Places logo
Menu

Cateraars in Flevoland beste telefonische bereikbaarheid

Cateraars in Flevoland beste telefonische bereikbaarheid

Wanneer u een feest of evenement wil organiseren kunt u ervoor kiezen om een cateraar in te schakelen. De cateraar zal de gasten voorzien van eten en drinken. Een cateraar verschilt van gewone horeca, omdat deze op de locatie van de opdrachtgever werkt. Daar heeft de cateraar met twee partijen te maken: de opdrachtgever en de gasten. Soms kan dit chaos opleveren. Het is dan fijn als vooraf alles goed op elkaar is afgestemd. Bijvoorbeeld door naar elkaar te bellen. Maar zijn cateraars telefonisch goed bereikbaar? Telefoonboek.nl heeft het uitgezocht.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek staan 11.758 telefoonnummers geregistreerd in de categorie 'Catering'. Deze nummers worden in het bestand opgenomen als 'slecht bereikbaar' wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit was bij 138 cateraars het geval, hetgeen neerkomt op 1,2% van de gevallen. Dat betekent dat 98,8% van de telefoonnummers weinig tot geen vermeldingen van telefonische onbereikbaarheid krijgen.

Provincie

Wanneer er gekeken wordt naar de bereikbaarheid van cateraars valt op dat Drenthe het hoogste percentage slecht bereikbare bedrijven heeft. Daar was 6,3% niet goed bereikbaar. Flevoland scoort het beste. Daar heeft slechts 0,6% van de cateraars drie of meer gemiste oproepen.

Prima cijfers

De resultaten van het onderzoek zijn prima, vindt Dirk Lentjes, manager van Places Antwoordservice: "Het is belangrijk om als cateraar bereikbaar te zijn voor de opdrachtgever. Vooral tijdens de voorbereidingen kan het gebeuren dat er snel iets aangepast moet worden. Aan deze cijfers te zien nemen de meeste cateraars goed de telefoon op."

Percentage slecht bereikbaar per provincie

Drenthe: 6,3%

Overijssel: 3,2%

Groningen: 2,3%

Limburg: 2%

Friesland: 1,7%

Gelderland: 1,7%

Noord-Brabant: 1,5%

Zuid-Holland: 1%

Zeeland: 1%

Noord-Holland: 0,9%

Utrecht: 0,7%

Flevoland: 0,6%

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!