Buurtsupers best beoordeelde supermarktenBuurtsupers best beoordeelde supermarkten

Iedereen heeft andere wensen als het om boodschappen gaat. De één vindt voldoende parkeerplaatsen een belangrijk onderdeel van een supermarkt, de ander zweert bij een uitgebreide groente- en fruitafdeling. Sommige mensen houden juist van kleine en compacte buurtsupers. Telefoonboek.nl keek naar de algemene supermarkt-beoordelingen van haar bezoekers, en zette de tien beste supermarkten op een rijtje.

Ratings

Op Telefoonboek.nl kunnen bezoekers een rating toekennen aan het gezochte telefoonnummer. Hierbij kunnen zij de algemene indruk, service en prijs/kwaliteitsverhouding beoordelen. Een bedrijf moet minimaal tien van deze unieke beoordelingen hebben ontvangen om in aanmerking te komen voor deze lijst.

Buurtsupers

In de top tien van beoordeelde bedrijven in de categorie "supermarkt" komen vooral veel buurtsupers voor en gespecialiseerde winkels, vooral in oosterse artikelen. De eerste plaats wordt gedeeld door buurtsuper Day To Go uit Den Haag en Poolse supermarkt Delicatessen MMD uit Uden. Grote supermarktketens ontbreken in de top tien: de hoogst genoteerde "grote" supermarkt is de Jumbo in Kerkrade, die net buiten de top tien valt met een gemiddelde beoordeling van 9,5.

Best beoordeelde supermarkten volgens bezoekers Telefoonboek.nl

  1. Day To Go

Den Haag Gemiddelde beoordeling: 10,0

2. Delicatessen MMD

Uden Gemiddelde beoordeling: 10,0

3. Wereld Supermarkt

Hilversum Gemiddelde beoordeling: 9,8

4. John Elfring Supermarkt

Slootdorp Gemiddelde beoordeling: 9,8

5. Minimarkt Noor

Oosterhout Gemiddelde beoordeling: 9,8

6. Istanbul Market

Druten Gemiddelde beoordeling: 9,7

7. Gida Mini-Markt

Bergschenhoek Gemiddelde beoordeling: 9,7

8. Sahin Verswinkel

Soest Gemiddelde beoordeling: 9,7

9. De Trouwbaan Buurtsuper

Alblasserdam Gemiddelde beoordeling: 9,6

10. Minu Markt

Heemskerk Gemiddelde beoordeling: 9,6


Delen:


Vul in voor Gratis advies

Places.nl helpt ondernemers groeien. Jouw bedrijf heeft specifieke online uitdagingen. daarom gaan onze online experts graag vrijblijvend in gesprek met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.


Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs?
En wil jij gebeld worden op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je gegevens in via onderstaande button en wij nemen vrijblijvend contact met je op.
Zoeken
Zoek