Places logo
Menu

Beste.nl: Hoe maakt u een goede deal?

Beste.nl: Hoe maakt u een goede deal?

Op Beste.nl kunt u online uw bedrijf promoten met een kortingsactie die u volledig zelf samenstelt. Met deze kortingsactie valt u op bij nieuwe klanten en genereert u meer omzet zonder meer tijd kwijt te zijn. Bezoekers van Beste.nl zijn op zoek naar de hoogste kortingen, de leukste gratis producten en de beste aanbiedingen. Het is daarom van belang dat uw kortingsactie er goed uitziet en de aandacht trekt. In deze blog geven wij u een aantal voorbeelden van goede kortingsacties om uw bedrijf op weg te helpen.

Uw kortingsactie instellen op Beste.nl

Voor het aanmaken van uw deal op Beste.nl kunt u inloggen op Places.nl. Heeft u nog geen Places-account? In enkele stappen kunt u zich hier eenvoudig aanmelden. Maak na het inloggen of het aanmaken van uw Places-account uw deal aan, door op het tabblad Deals te klikken. De deal die u via Places.nl maakt, komt automatisch op Beste.nl te staan. Bezoekers van Beste.nl kunnen uw deal direct downloaden en verzilveren in uw (web)winkel.

Tips voor een succesvolle deal

Bij het invoeren van uw deal zijn er een aantal zaken waar u op kunt letten om op te vallen. Het is belangrijk dat uw deal zo volledig en duidelijk mogelijk is. Denk dus goed na over de titel, beschrijving, actievoorwaarden en promotieafbeelding van uw deal. Hieronder worden per onderdeel tips gegeven die u hierbij kunnen helpen.

Titel

Hoe aantrekkelijker de titel van uw deal, hoe meer bezoekers van Beste.nl geprikkeld worden om uw deal aan te klikken. Biedt u bijvoorbeeld roomsoezen aan? Vul dan bij de titel 'Overheerlijke roomsoezen' in, of gebruik een ander bijvoeglijk naamwoord. Gebruik voor de titel maximaal 70 tekens, zodat deze volledig wordt weergegeven op de home pagina van Beste.nl. Kijk voor meer tips voor een goede titel van een deal op Beste.nl in deze blog.

Beschrijving

Beschrijf uw deal zo duidelijk mogelijk, zodat bezoekers van Beste.nl precies weten wat zij aangeboden krijgen. Zorg daarnaast dat u de jij-vorm gebruikt in de beschrijving. Zo krijgen de deals op Beste.nl een informeel karakter. Om ervoor te zorgen dat uw deal gedownload wordt, is het belangrijk om uw deal op een aantrekkelijke manier te beschrijven. Noem de voordelen van uw product of dienst, vertel wie u bent als bedrijf en waarom iemand uw deal moet downloaden. Meer tips en voorbeelden van een goede beschrijving van een deal op Beste.nl vindt u in deze blog.

Actievoorwaarden

Denk goed na over de actievoorwaarden die u verbind aan uw deal en selecteer - naast de verplicht in te vullen actievoorwaarden - alleen de belangrijkste. Een enorme lijst aan actievoorwaarden zorgt namelijk voor verwarring bij bezoekers van Beste.nl en staat niet aantrekkelijk. Lees indeze blogmeer over de actievoorwaarden van een deal op Beste.nl.

voorbeeld-actievoorwaarden-bestePromotieafbeelding

De afbeelding is het eerste wat bezoekers van Beste.nl van uw deal zien. Het is dus niet alleen belangrijk dat de afbeelding pakkend is, maar ook dat deze op een duidelijke manier uw kortingsactie toont. Gebruik daarom een afbeelding die duidelijk uw product of dienst weergeeft, zonder tekst en/of bedrijfslogo. De ideale afmeting voor de afbeelding is 450 pixels voor de breedte en 300 pixels voor de lengte. Afbeeldingen die kleiner zijn kunnen niet worden weergegeven. Daarnaast is het belangrijk dat de afbeelding van goede kwaliteit is en professioneel overkomt. Zorg voor een scherpe, niet te donkere afbeelding zonder randen of schaduw. Meer informatie over het plaatsen van een goede promotieafbeelding bij een deal op Beste.nl vindt u in deze blog.

typen-kortings-deals-beste.nl

Drie voorbeelden van goede deals

U kunt op Beste.nl kiezen uit drie verschillende deals waardoor er altijd een deal is die bij uw bedrijf past. De keuze voor het soort deal is belangrijk omdat dit namelijk bepaalt hoe uw kortingsactie is opgebouwd. U kunt hierbij kiezen uit korting voor een product of dienst, een extra product bij de aankoop van een product of dienst of unieke aanbieding.

Korting

Met deze deal geeft u korting op een van uw producten of uw assortiment. U kunt een actieprijs, een bepaald percentage korting of een bepaald bedrag aan korting hanteren. Hieronder ziet u een goed voorbeeld van de deal 'Korting'. In de titel van de deal worden de aangeboden dienst en bedrijfsnaam genoemd. In de beschrijving wordt de dienst toegelicht en worden de voordelen van het bedrijf benadrukt. De aangeboden dienst wordt daarnaast duidelijk weergegeven op de promotieafbeelding en de lijst met actievoorwaarden is niet overbodig lang.

voorbeel1-goede-deal-beste.nlExtra product

Met deze deal geeft u iets extra's weg wanneer een klant een product afneemt. U kunt een gratis product of dienst aanbieden bij aankoop van een bepaald product of dienst, of bij besteding vanaf een bepaald bedrag. Hieronder ziet u een voorbeeld van een extra product deal. In de titel van deze deal wordt het aangeboden product genoemd en in de beschrijving worden het product en de voordelen toegelicht. Ook wordt iets verteld over het bedrijf. Op de promotieafbeelding is goed te zien welk product wordt aangeboden en er worden slechts drie actievoorwaarden genoemd.

voorbeeld1-goede-deal-beste.nl

Unieke aanbieding

Met deze deal biedt u een product of dienst gratis of tegen een aangepaste prijs aan.In het voorbeeld hieronder wordt duidelijk op welke dienst korting wordt gegeven, waardoor bezoekers van Beste.nl weten wat ze downloaden. In de titel wordt de bedrijfsnaam genoemd, en in de beschrijving wordt voldoende informatie gegeven. Er worden niet te veel actievoorwaarden gegeven waardoor de kortingsactie duidelijk en aantrekkelijk is. Ook de promotieafbeelding is duidelijk, deze geeft precies weer op welke dienst de deal betrekking heeft.

voorbeeld3-goede-deal-beste.nlHulp nodig?

In deze blog vindt u een eenvoudig stappenplan dat u wellicht kan helpen bij het aanmaken van een deal. Heeft u nog vragen, of meer hulp nodig bij het plaatsen van een aantrekkelijke kortingsactie? Wij helpen u graag, bel 024-3555299!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!