Places logo
Menu

Best beoordeelde tuincentra mooi verdeeld over het land

Best beoordeelde tuincentra mooi verdeeld over het land

In ons groene maar volle land kunnen we de natuur helaas niet zomaar haar gang laten gaan. Daarom is men regelmatig in het tuincentrum te vinden voor spullen om de tuin netjes te houden. Deze spullen halen we natuurlijk het liefst bij de best beoordeelde tuincentra in Nederland. Telefoonboek.nl zocht uit welke dit zijn.

Beoordelingen op Telefoonboek.nl

Bij Telefoonboek.nl zijn een groot aantal Nederlandse bedrijven registreert. Hierdoor kan men op de website contactinformatie over deze bedrijven vinden. Daarnaast kunnen bezoekers deze bedrijven beoordelen. De bezoeker kent het bedrijf dan een cijfer toe op basis van de algemene indruk, de service en de prijs-kwaliteitverhouding. Alle cijfers die de bezoekers geven samengenomen, vormt het gemiddelde cijfer dat een bedrijf ontvangt.

Informatie over de best beoordeelde tuincentra

Een aantal tuincentra hebben een hoge beoordeling ontvangen van klanten. Tuin Groen uit de Groningse plaats Stadskanaal heeft uit de meeste beoordelingen de hoogste score ontvangen, namelijk een 9,6. Het 3000 vierkante meter grote tuincentrum beschikt over een uiteenlopend assortiment tuinartikelen. Vreemd is het niet dat Tuin Groen een hoge score ontvangt, aangezien uit hun eigen beschrijving blijkt dat klantvriendelijkheid er hoog in het vaandel staat. Ze nodigen klanten namelijk uit "gezellig" langs te komen en vermelden daarbij dat de koffie voor hen klaar staat. De tweede plek gaat naar De Kroon Flowers, welke met een 9,4 becijferd is. Zoals de naam al verklapt is de in het Limburgse Milsbeek gelegen zaak vooral gespecialiseerd in bloemen, maar er worden ook andere gerelateerde producten verkocht.

Verstraten Walhout Tuincentrum uit Middelburg landt op de derde plek met een 9,2. Het Zeelandse bedrijf is veelzijdig en biedt naast producten ook tuinonderhoud diensten aan. Leen Konijn Tuincentrum B.V. krijgt de vierde plek. Het tuincentrum heet ook wel VeluwePlant, als verwijzing naar de plek waar het tuincentrum zich bevindt, namelijk Lunteren. Het Gelderse bedrijf werd door klanten beoordeeld met een 8,5. Het tuincentrum is vooral gespecialiseerd in coniferen. De lijst wordt gesloten door het Noord-Hollandse bedrijf Global Garden. Het in Zwaanshoek gelegen tuincentrum krijgt ook een 8,5. Global Garden is vooral gespecialiseerd in bomen en planten.

Top vijf best beoordeelde tuincentra in Nederland

  1. Tuin Groen Stadskanaal - Gemiddelde beoordeling: 9,6

  2. De Kroon Flowers - Gemiddelde beoordeling: 9,4

  3. Verstraten Walhout Tuincentrum - Gemiddelde beoordeling: 9,2

  4. Leen Konijn Tuincentrum B.V. - Gemiddelde beoordeling: 8,5

  5. Global Garden B.V. - Gemiddelde beoordeling: 8,5

Altijd een goed tuincentrum bij u in de buurt

Opvallend is dat in de top vijf tuincentra uit verschillende provincie voorkomen. De nummer 1 bevindt zich in Groningen, de nummer 2 in Limburg, de nummer 3 in Zeeland, de nummer 4 in Gelderland en de nummer 5 in Noord-Holland. Het aanbod aan goed beoordeelde tuincentra is dus mooi verdeeld over Nederland.

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!