Places logo
Menu

Wij staan uw klanten te woord tijdens Koningsdag!

Wij staan uw klanten te woord tijdens Koningsdag!

Het zal u niet ontgaan zijn: deze woensdag is het de beurt aan Koningsdag, een nationale feestdag. U en uw werknemers willen de dag misschien vrij, maar de kans blijft bestaan dat uw klanten u willen bereiken. Het is natuurlijk vervelend als u deze telefoontjes mist en hiermee als bedrijf belangrijke informatie en aanvragen misloopt. Places Antwoordservice biedt u de oplossing! Met Places Antwoordservice bent u ervan verzekerd dat inkomende telefoontjes aangenomen worden en er een net bericht met informatie voor u wordt achtergelaten. Places.nl legt u uit hoe het werkt.

U geeft de informatie, wij staan de klanten te woord

Het is misschien niet ideaal om zelf de telefoon op te nemen terwijl u over de vrijmarkt loopt, een telefoonservice kan daarvoor een perfecte oplossing zijn. Een medewerker van Places neemt dan voor u de telefoon aan volgens een door u ingesteld script. De klant kan zo op de gewenste manier te woord gestaan worden. Aan de hand van het gesprek wordt er voor u een samenvattend bericht achtergelaten met de naam en telefoonnummer van de klant. Zo kunt u wanneer het u wel uitkomt met deze informatie aan de slag. Meer over de voordelen van een antwoordservice leest u hierover in onze blog 'Nieuwe onderneming? Geen telefoontje is te missen!'

Wilt u bepaalde klanten wel spreken? Dan schakelen wij ze door!

Mocht u in speciale gevallen de klant graag zelf te woord staan, dan heeft de Places Antwoordservice ook de doorschakelfunctie. U krijgt dan eerst de Places medewerker te spreken en die zal de klant, na uw goedkeuring, doorschakelen naar u. Op deze manier krijgt u tijdens Koningsdag alleen de klanten te spreken die voor u prioriteit hebben, maar wordt de rest van de bellende klanten wel te woord gestaan.

Vandaag nog actief

Places helpt u graag met haar antwoordservice op feestdagen als Koningsdag, maar biedt nog veel meer mogelijkheden. Wilt u ook een onbezorgde Koningsdag beleven? Vraag dan direct een proefpakket aan en ervaar 30 dagen lang gratis en vrijblijvend onze service. Vandaag aangevraagd is vandaag nog actief!

Meer weten? Neem dan contact op met onze servicedesk op het nummer 024 - 3555 299. We helpen u graag uw telefonische bereikbaarheid te optimaliseren, natuurlijk op Koningsdag maar ook daarbuiten. We horen graag van u!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Places Lokale SEO!