Places logo
Menu

Bent u geïnteresseerd in technologie? Bezoek The Next Web Conference op 24&25 mei

Bent u geïnteresseerd in technologie? Bezoek The Next Web Conference op 24&25 mei

Op 24 en 25 mei vindt The Next Web Conference in Amsterdam plaats. Sinds 2006 wordt het evenement jaarlijks georganiseerd door internet entrepreneur Boris Veldhuijzen van Zanten en ondernemer en marketeer Patrick de Laive. Zij startten hier destijds mee omdat ze op zoek waren naar een uitgebreid technologie evenement, maar dat niet konden vinden. Inmiddels is The Next Web (TNW) uitgegroeid tot een enorm netwerk, waar de conferentie slechts een onderdeel van uitmaakt.

Op de conferentie worden alle drijvende technologische krachten achter innovatie in het bedrijfsleven bij elkaar gebracht. Bezoekers kunnen toespraken van meer dan honderd sprekers bijwonen. Onder hen zijn grote namen zoals will.i.am en Prins Constantijn (als vertegenwoordiger van StartupDelta), medewerkers van bedrijven als Dell, BMW, Uber, IBM, Microsoft en experts die werkzaam zijn bij kleinere bedrijven.

Inmiddels is het evenement zo groot dat het uit negentien verschillende tracks bestaat, die ingaan op hoe bepaalde technologische ontwikkelingen van invloed zijn op specifieke branches. De tracks strekken van marketing tot muziek.

De conferentie geniet een indrukwekkende lijst met sponsoren, waaronder PwC Nederland, Google en IBM, waarvan ook sprekers aanwezig zijn op de conferentie.

Voor de tickets van hét technologie evenement van het jaar betaal je €445 voor één dag en €590 voor beide dagen. Het congress begint om 09:00 en vindt plaats in de Westergasfabriek in Amsterdam.

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!