Beleggingsadviseurs zijn telefonisch goed te bereikenBeleggingsadviseurs zijn telefonisch goed te bereiken

Nu de spaarrente erg laag ligt, beginnen steeds meer mensen hun vermogen te beleggen. Geld beleggen is echter nooit zonder risico. Durft u een gok te wagen en uw geld te beleggen? Er zijn verschillende beleggingsadviseurs in Nederland die u daarmee kunnen helpen. Maar zijn zij telefonisch goed te bereiken? Telefonboek.nl heeft er onderzoek naar gedaan.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek staan 2.111 telefoonnummers geregistreerd in de categorie 'beleggen'. Deze nummers worden in het bestand opgenomen als 'slecht bereikbaar' wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit was bij 24 beleggingsadviseurs het geval, hetgeen neerkomt op 1,1% van de gevallen. Dat betekent dat 98,9% van de beleggingsadviseurs weinig tot geen klachten krijgen over de telefonische bereikbaarheid.

Provincie

Wanneer de bereikbaarheidscijfers per provincie worden bekeken valt op dat beleggingsadviseurs in Flevoland relatief gezien het slechtst scoren op telefonische bereikbaarheid. Daar is 3,7% van de beleggingsadviseurs niet goed bereikbaar. Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Zeeland komen als beste uit het onderzoek. Daar zijn geen beleggingsadviseurs gevonden met meer dan drie gemiste oproepen.

Goede cijfers

De beleggingsadviseurs kunnen goede cijfers overleggen, vindt Dirk Lentjes manager van Places Antwoordservice. "Gezien de lage percentages is het goed gesteld met de telefonische bereikbaarheid van beleggingsadviseurs. In de financiële sector is het erg belangrijk dat ondernemingen goed te bereiken zijn, het kan soms om grote bedragen gaan. Zo te zien gaan de adviseurs de goede kant op met hun telefonische bereikbaarheid."

Percentage slecht bereikbaar per provincie

Flevoland: 3,7%

Noord-Holland: 1,9%

Gelderland: 1,7%

Limburg: 1,1%

Utrecht: 1%

Noord-Brabant: 0,7%

Zuid-Holland: 0,7%

Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Zeeland: 0%

Ontdek Places Antwoordservice

Delen:


Vul in voor Gratis advies

Places.nl helpt ondernemers groeien. Jouw bedrijf heeft specifieke online uitdagingen. daarom gaan onze online experts graag vrijblijvend in gesprek met je over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.


Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs?
En wil jij gebeld worden op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je gegevens in via onderstaande button en wij nemen vrijblijvend contact met je op.
Zoeken
Zoek