Places logo
Menu

Bedden- en matrassenzaken krijgen gemiddelde klantbeoordeling van 8.2

Bedden- en matrassenzaken krijgen gemiddelde klantbeoordeling van 8.2

Vaak wordt onderschat hoe belangrijk een goede nachtrust voor je is. Niet alleen ben je de volgende dag productiever, energieker en alerter, door goed te slapen verminder je ook de kans op gezondheidsproblemen. De hoeveelheid slaap die een mens nodig heeft varieert per persoon, maar het gemiddelde ligt tussen de zeven en acht uur per nacht. Desondanks slapen Nederlanders vaak korter, omdat ze moeilijk in slaap komen door stress of omdat ze liggen te piekeren. Daarnaast kan ook bijvoorbeeld een te hard matras of kussen voor slaapproblemen zorgen. Mensen brengen een derde van hun leven slapend door, wat het extra belangrijk maakt om te investeren in een goed matras, kussen en beddengoed. Telefoonboek.nl onderzocht bij welke bedden- en matrassen zaken je dit het beste kan doen.

Ratings op Telefoonboek.nl

Bezoekers van Telefoonboek.nl kunnen naast het zoeken naar bedrijfs- en contactinformatie ook beoordelingen achterlaten. Dit wordt gedaan door het toekennen van een cijfer van een tot tien voor onder andere de service en de prijs-kwaliteitverhouding van een bedrijf. Hier kan ook een toelichting bij worden gegeven. Klanten deden dit ook voor bedrijven in de categorie "bedden- en matrassen zaken", en vandaag keken we welke hiervan het best beoordeeld werden.

Goede beoordeling voor bedden- en matrassen zaken

Over het algemeen worden bedden- en matrassen zaken goed beoordeeld. Uit de top 25 die is opgesteld aan de hand van gegevens uit de database van Telefoonboek.nl komt een gemiddelde beoordeling van 8.2. Een groot deel van deze lijst is gevestigd in Noord-Brabant, maar er zijn ook een aantal winkels gevestigd in kleine, wat onbekende plaatsen zoals Broek op Langedijk en Witte Paarden.

Broek op Langedijk, Witte Paarden en Kootwijkerbroek

Deze wat aparte plaatsnamen vielen op tussen de grote bekende steden. Broek op Langedijk is een plaats in de provincie Noord-Holland. DroomDomein Woonrijk, wat hier gevestigd is, werd beoordeeld met een 7.6. In Witte Paarden, een plaats in Overijssel die slechts 145 inwoners telt, is bedden- en matrassen zaak "t Kussen gevestigd. Het is bijzonder dat deze bedden- en matrassen zaak die in zo"n kleine plaats gevestigd is, in de top 25 staat met een beoordeling van 8.7. Kootwijkerbroek is daarentegen een stuk groter en ligt in Gelderland. Van Veldhuizen Slapen en Wonen is hier gevestigd en wordt beoordeeld met een 8.4.

Overzicht top vijf best beoordeelde bedrijven

De bedden- en matrassen zaak "t Kussen die hierboven al genoemd werd staat op de vijfde plek in de top vijf van best beoordeelde bedrijven. Bed4less, die dezelfde beoordeling kreeg van 8.7, staat op de vierde plaats. Dit komt omdat dit bedrijf meer klantbeoordelingen had. Op de derde plaats komt Q-Bed B.V., gevestigd in Vught. Deze zaak werd uitstekend beoordeeld met een gemiddelde van een 9.2. Hakkert Wonen & Slapen uit Hellouw werd nog beter beoordeeld door zijn klanten en kwam op de tweede plaats uit met een gemiddelde van 9.6. De absolute winnaar met een gemiddelde beoordeling van een 10 was Coppens Slaapcomfort B.V. uit Schiedam.

Top 5

  1. Coppens Slaapcomfort B.V. uit Schiedam - 10
  2. Hakkert Wonen & Slapen uit Hellouw - 9.6
  3. Q-Bed B.V. uit Vught - 9.2
  4. Bed4less uit Amsterdam - 8.7
  5. "t Kussen uit Witte Paarden - 8.7

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!