Places logo
Menu

Barbershop Barberosi behoort tot best beoordeelde bedrijven in Assen

Barbershop Barberosi behoort tot best beoordeelde bedrijven in Assen

In Assen, de hoofdstad van Drenthe, zijn veel ondernemers en bedrijven te vinden. Telefoonboek.nl heeft gekeken welke bedrijven het beste beoordeeld worden. Op basis van deze beoordelingen is een top vijf van best beoordeelde bedrijven opgesteld. Bij de best beoordeelde bedrijven van Assen horen een fotograaf, barbershop en autogarage. Bent u benieuwd welke? Lees dan snel verder.

Onderzoek
Bezoekers kunnen op Telefoonboek.nl terecht om informatie te vinden over bedrijven en personen. Naast deze informatie kunnen mensen een beoordeling achterlaten over de ervaring die zij met het bedrijf hebben gehad. Zo kunnen andere mensen zien hoe een bedrijf beoordeeld wordt. De beoordeling bestaat uit een gemiddelde van cijfers op basis van algemene indruk, service en prijs-kwaliteitverhouding. De bedrijven komen pas in de top vijf te staan als zij minimaal 30 beoordelingen hebben ontvangen. Zo blijft de betrouwbaarheid van de beoordeling gewaarborgd.

Ratings
Op basis van klantbeoordelingen op Telefoonboek.nl is Barberosi Hair Studio het best beoordeelde bedrijf in Assen. Barberosi Hair Studio is gespecialiseerd in old-school en modern knippen. De barbershop krijgt gemiddeld een 9.8. Op de tweede plaats is Elena Jongman Fotografie geëindigd. Deze fotograaf is gespecialiseerd in portret-, baby- en kinderfotografie. Klanten blijken erg tevreden te zijn want de gemiddelde beoordeling is een 9.7.

Voor reparaties en onderhoud aan uw auto kunt u in Assen terecht bij twee goed beoordeelde autobedrijven. Op de derde plaats staat Alias Automotive met gemiddeld een 9.0. Op de vierde plaats van best beoordeelde bedrijven staat Autoservice Jack Weima met een 8.2. Tot slot staat Mobile Phone Center in Assen op de vijfde plaats met een 7.9. Mensen kunnen hier terecht voor telefoons en aanverwante artikelen.

Vijf best beoordeelde bedrijven in Assen

  1. Barberosi Hair Studio Gemiddelde beoordeling: 9.8
  2. Elena Jongman Fotografie Gemiddelde beoordeling: 9.7
  3. Alias Automotive Gemiddelde beoordeling: 9.0
  4. Autoservice Jack Weima Gemiddelde beoordeling: 8.2
  5. Mobile Phone Center Gemiddelde beoordeling: 7.9

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!