Places logo
Menu

Audiciens in Flevoland nemen de telefoon het vaakst op

Audiciens in Flevoland nemen de telefoon het vaakst op

Slechthorendheid is wereldwijd de meest voorkomende beperking onder vijftigplussers. Het is daarom ook goed nieuws dat er tegenwoordig veel kleinere en betere hoortoestellen op de markt zijn. Voor een hoortoestel kunnen mensen terecht bij een audicien. Het kan prettig zijn om voor of na een afspraak telefonisch contact op te nemen. Maar zijn de audiciens telefonisch goed bereikbaar? Telefoonboek.nl heeft het uitgezocht.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek staan 494 telefoonnummers geregistreerd in de categorie 'Hoortoestellen'. Deze nummers worden in het bestand opgenomen als 'slecht bereikbaar' wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit was bij 42 bedrijven het geval, hetgeen neerkomt op 8,5% van de gevallen. Dat betekent dat 91,5% van de telefoonnummers weinig tot geen vermeldingen van telefonische onbereikbaarheid krijgen.

Provincie

Wanneer er gekeken wordt naar de bereikbaarheid van de bedrijven in deze branche per provincie valt op dat Drenthe het hoogste percentage slecht bereikbare bedrijven heeft. Daar was 31,3% niet goed bereikbaar. Er zijn echter maar 16 audiciens in Drenthe, hierdoor ligt het percentage waarschijnlijk vrij hoog. Flevoland komt als beste uit het onderzoek. Daar zijn geen bedrijven gevonden met drie of meer gemiste oproepen.

Prima cijfers

De cijfers vallen niet tegen, vindt Dirk Lentjes, manager van Places Antwoordservice: "Het aanschaffen van een hoortoestel gaat niet zomaar. Mensen met gehoorproblemen hebben daar persoonlijke begeleiding bij nodig. Wanneer mensen na een afspraak nog telefonisch contact op willen nemen, is het fijn als zij de audicien goed kunnen bereiken. Aan de cijfers te zien dit bij de meeste audiciens wel goed."

Percentage slecht bereikbaar per provincie

Drenthe: 31,3%

Limburg: 15,4%

Gelderland: 12,5%

Groningen: 10,5%

Zeeland: 9,1%

Noord-Holland: 7,6%

Utrecht: 6,9%

Zuid-Holland: 6,5%

Friesland: 5,3%

Noord-Brabant: 5%

Overijssel: 4,9%

Flevoland: 0%

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Places Lokale SEO!