Places logo
Menu

Architecten telefonisch zeer goed bereikbaar

Architecten telefonisch zeer goed bereikbaar

Architecten gaan de toekomst zonnig tegemoet. Een kwart van de bouwkundigen verwacht namelijk voor de komende periode een omzetstijging, dit blijkt uit onderzoek van het Financieel Dagblad. Dat is fijn, want het vak werd zwaar getroffen door de crisis. Eind 2014 begon het langzame opkrabbelen. Hoewel het nu weer een stuk beter gaat is het omzetniveau nog altijd 45% lager dan in 2005, wat een topjaar voor het vak was. Gelukkig krijgen de bouwkundigen het weer wat drukker. Maar hebben ze naast het ontwerpen nog wel tijd om de telefoon op te nemen? Telefoonboek.nl zocht uit of architecten telefonisch goed bereikbaar zijn.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek staan 6.510 telefoonnummers geregistreerd in de categorie 'architect' Deze nummers worden in het bestand opgenomen als 'slecht bereikbaar' wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit was bij 24 architecten het geval, hetgeen neerkomt op 0,4% van de gevallen. Dat betekent dat 99,6% van de architecten weinig tot geen klachten krijgen over de telefonische bereikbaarheid.

Provincie

Wanneer de bereikbaarheidscijfers per provincie worden bekeken valt op dat architecten uit Limburg het 'slechtst' scoren. Daar is 1,8% van de architecten niet goed bereikbaar. Dit is echter nog steeds een heel laag aantal. Groningen, Flevoland, Drenthe en Utrecht scoren het best. In die provincies zijn geen architecten gevonden die vaker dan drie keer een oproep miste.

Goede cijfers

Architecten kunnen zeer goede cijfers overleggen als het gaat om telefonische bereikbaarheid, vindt Dirk Lentjes manager van Places Antwoordservice. "De lage cijfers wijzen erop dat architecten over het algemeen telefonisch zeer goed te bereiken zijn. Naast de omzetstijging gaan bouwkundigen dus ook op het gebied van telefonische bereikbaarheid de goede kant op."

Percentage slecht bereikbaar per provincie

Limburg: 1,8%

Zeeland: 0,7%

Friesland: 0,7%

Gelderland: 0,4%

Noord-Holland: 0,4%

Overijssel: 0,4%

Zuid-Holland: 0,3%

Noord-Brabant: 0,1%

Groningen: 0%

Flevoland: 0%

Drenthe: 0%

Utrecht: 0%

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!