Places logo
Menu

Arboprofessionals Zeeland het slechtst bereikbaar

Arboprofessionals Zeeland het slechtst bereikbaar

De arbodienst helpt en adviseert werkgevers en werknemers bij ziekteverzuim en arbeidsomstandigheden. Arboprofessionals stimuleren bijvoorbeeld een gezonde leefstijl bij het personeel om het ziekteverzuim te laten dalen. Voor bedrijven die een arbodienst willen inschakelen is het fijn als zij snel een organisatie kunnen bereiken. Telefoonboek.nl zocht uit of arboprofessionals telefonisch goed te bereiken zijn.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek staan 1.121 telefoonnummers geregistreerd in de categorie 'arbodienst'. Deze nummers worden in het bestand opgenomen als 'slecht bereikbaar' wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit was bij 57 arboprofessionals het geval, hetgeen neerkomt op 5% van de gevallen. Dat betekent dat 95% van de arboprofessionals weinig tot geen klachten krijgen over de telefonische bereikbaarheid.

Provincie

Wanneer de bereikbaarheidscijfers per provincie worden bekeken valt op dat arboprofessionals in Zeeland relatief gezien het slechtst scoren op telefonische bereikbaarheid. Daar is 13,6% van de arboprofessionals niet goed bereikbaar. Drenthe komt als beste uit de bus. Daar zijn geen arboprofessionals gevonden die niet goed bereikbaar zijn.

Arboprofessionals goed bereikbaar

Over het algemeen vrij goede cijfers, vindt Dirk Lentjes manager van Places Antwoordservice. "Het lijkt erop dat de meeste arboprofessionals telefonisch goed te bereiken zijn. Er is echter nog wel ruimte voor verbetering. Met name voor de arboprofessionals die zich bevinden in Zeeland, zij scoren namelijk het slechtst op telefonische bereikbaarheid."

Percentage slecht bereikbaar per provincie

Zeeland: 13,6%

Noord-Holland: 10,3%

Limburg: 8,3%

Groningen: 7,5%

Friesland: 6,3%

Noord-Brabant: 5,3%

Overijssel: 4,4%

Utrecht: 4,1%

Flevoland: 3,3%

Zuid-Holland: 2,4%

Gelderland: 1.5%

Drenthe: 0%

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!