Places logo
Menu

Afvalverwerking in Friesland telefonisch het best bereikbaar

Afvalverwerking in Friesland telefonisch het best bereikbaar

Één inwoner van Nederland produceert in een jaar al 497 kilogram afval, blijkt uit cijfers van de Vereniging voor Afvalbedrijven. Het afval wordt verwerkt door verschillende bedrijven. In sommige gevallen is afval recyclebaar, maar het wordt ook vaak verbrand of gestort op een stortplaats. Om Nederland schoon te houden zijn deze bedrijven erg belangrijk. Maar zijn deze afvalverwerkers eigenlijk goed te bereiken? Telefoonboek.nl zocht het uit hoe de afvalverwerkers scoren op telefonische bereikbaarheid.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek staan 1.768 telefoonnummers geregistreerd in de categorie 'Afvalverwerking'. Deze nummers worden in het bestand opgenomen als 'slecht bereikbaar' wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit was bij 173 afvalverwerkers het geval, hetgeen neerkomt op 9,8% van de gevallen. Dat betekent dat 90,2% van de afvalverwerkers weinig tot geen klachten krijgen over de telefonische bereikbaarheid.

Provincie

Wanneer de bereikbaarheidscijfers per provincie worden bekeken valt op dat Drenthe relatief gezien het slechtst scoort op telefonische bereikbaarheid. Daar is 21,4% van de afvalverwerkers niet goed bereikbaar. Dit hoge percentage is waarschijnlijk te danken aan het feit dat er in Drenthe maar 42 maneges geregistreerd staan. In Friesland scoren de afvalverwerkers het beste. Daar was 7,1% van de bedrijven niet goed bereikbaar.

Ruimte voor verbetering

De afvalverwerkers scoren matig op telefonische bereikbaarheid, zegt Dirk Lentjes, manager van Places Antwoordservice. "De percentages tonen aan dat er nog ruimte voor verbetering is. Wanneer afvalverwerkers samenwerken met andere partijen om bijvoorbeeld luchtverontreiniging tegen te gaan, is het belangrijk om goed contact te houden. Telefonische bereikbaarheid kan daarom ook voor afvalverwerkers van belang zijn."

Percentage slecht bereikbaar per provincie

Drenthe: 21,4%

Utrecht: 16,9%

Groningen: 14,5%

Limburg: 14%

Overijssel: 13,1%

Zeeland: 10,9%

Zuid-Holland: 10,2%

Noord-Brabant: 9,6%

Gelderland: 9,3%

Flevoland: 8,1%

Noord-Holland: 7,1%

Friesland: 7,1%

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!