Places logo
Menu

Adviesbureaus uitstekend bereikbaar

Adviesbureaus uitstekend bereikbaar

Telefonische bereikbaarheid is een belangrijk goed in de zakelijke dienstverlening, zo ook bij adviesbureaus. Een groot deel van het contact met klanten en zakenpartners loopt daarbij nog steeds via de telefoon. Maar hoe goed zijn adviesbureaus te bereiken? Telefoonboek.nl dook in haar database en onderzocht of deze branche zelf nog wat advies kan gebruiken.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek staan 975 telefoonnummers geregistreerd in de categorie 'adviesbureau'. Deze nummers worden in het bestand opgenomen als 'slecht bereikbaar' wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit was bij slechts 5 van de 975 bedrijven het geval, hetgeen neerkomt op 0,5% van de gevallen. Dat betekent dat 99,5% van de onderzochte adviesbureaus weinig tot geen klachten krijgen over de telefonische bereikbaarheid.

Beoordeling

Naast uitstekende telefonische bereikbaarheid, krijgen adviesbureaus ook goede beoordelingen. Bezoekers van Telefoonboek.nl gaven bedrijven in deze branche gemiddeld een 7,3. DPI Nederland, een ICT adviesbureau uit Hoogland, kreeg met het cijfer 10 zelfs de maximale beoordeling toegekend. Managementadviesbureau Yarbles uit Utrecht en Nooteboom, een elektronica-ontwerpbureau uit Epe komen op een gedeelde tweede plaats met een 9,7.

Uitmuntend

"Een uitmuntende score", vindt Dirk Lentjes, manager van Places Antwoordservice. "Het komt niet vaak voor dat een branche zulke cijfers kan overleggen. Goed om te zien dat de telefonische bereikbaarheid, en daarmee ook de kwaliteit van de klantenservice, zo serieus wordt opgenomen.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!