Places logo
Menu

Adviesbureaus telefonisch zeer goed bereikbaar

Adviesbureaus telefonisch zeer goed bereikbaar

Er zijn genoeg adviesbureaus in Nederland die klaar staan om andere partijen te adviseren en ondersteunen. Dit kan op verschillende onderwerpen betrekking hebben: bijvoorbeeld op technisch, organisatorisch of juridisch gebied. Wanneer een bedrijf advies nodig heeft dan willen zij vaak snel actie. Het is dan belangrijk dat het adviesbureau makkelijk te bereiken is. Telefoonboek.nl zocht uit of adviesbureaus telefonisch goed te bereiken zijn.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek staan 975 telefoonnummers geregistreerd in de categorie 'adviesbureau'. Deze nummers worden in het bestand opgenomen als 'slecht bereikbaar' wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit was bij slechts 5 adviesbureaus het geval, hetgeen neerkomt op 0,5% van de gevallen. Dat betekent dat 99,5% weinig tot geen klachten krijgen over de telefonische bereikbaarheid.

Provincie

Wanneer de bereikbaarheidscijfers per provincie worden bekeken valt op dat adviesbureaus in Flevoland relatief gezien het slechtst scoren op telefonische bereikbaarheid. Daar is 3,7% niet goed bereikbaar. Noord-Holland, Friesland, Drenthe, Overijssel, Limburg, Zeeland en Groningen komen als beste uit het onderzoek. In die provincies waren geen adviesbureaus met meer dan drie gemiste oproepen.

Adviesbureaus zeer goed bereikbaar

Zeer goede cijfers, vindt Dirk Lentjes manager van Places Antwoordservice. "Deze cijfers voldoen goed aan de verwachtingen die men heeft bij een adviesbureau. Een adviesbureau moet ten slotte altijd bereikbaar zijn om advies te kunnen geven."

Percentage slecht bereikbaar per provincie

Flevoland: 3,7%

Gelderland: 1,6%

Utrecht: 1,3%

Noord-Brabant: 0,6%

Zuid-Holland: 0,5%

Noord-Holland, Friesland, Drenthe, Overijssel, Limburg, Zeeland en Groningen: 0%

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!