Places logo
Menu

5 redenen om vandaag nog een antwoordservice te gebruiken

5 redenen om vandaag nog een antwoordservice te gebruiken

Telefoontjes aannemen, klanten terugbellen, boodschappen doorgeven en partners bellen. De telefoon is niet weg te denken uit het leven als ondernemer. Het is dan ook niet voor niets één van de belangrijkste communicatiemiddelen die bedrijven gebruiken. Wist u dat het gebruik van een antwoordservice een onderdeel kan zijn van uw succes? Places.nl geeft u vijf redenen om direct uw telefoonservice te activeren.

1. Altijd telefonisch bereikbaar

Met Places Antwoordservice bent u als bedrijf dag en nacht bereikbaar. Klanten en partners kunnen u te allen tijde bereiken, wat betekent dat u naar uw klanten uitdraagt dat u een zo goed mogelijke service wil verlenen. Tegenwoordig draait het in de bedrijfswereld om snel en effectief handelen. 24 uur per dag bereikbaar zijn sluit hier naadloos op aan.

2. Prioriteit in oproepen

Het gebruik van een antwoordservice zorgt ervoor dat er gefilterd kan worden welke inkomende telefoontjes urgent zijn en welke niet. Telefonisten nemen uw boodschappen aan en kunnen bepalen of het om een spoedgeval gaat en of het nodig is om direct naar u door te verbinden of niet. Ook kunt u zelf aangeven bij welke situaties u graag wilt dat er naar u wordt doorverbonden en bij welke situaties niet.

3. Tijd voor vakantie en nevenactiviteiten

Wilt u ook graag op vakantie zonder uw telefoon te moeten beantwoorden? Als u een antwoordservice gebruikt, kunt u onbezorgd op vakantie zonder bezig te blijven met het werk. Als u terugkomt zijn uw boodschappen aangenomen en duidelijk geordend. Zo kunt u zien wie er gebeld heeft en wat u gemist heeft.

4. Professionele beantwoording

Het lijkt misschien niet de meest voornaamste reden, maar het gebruik van een antwoordservice kan ook zeer effectief zijn als u zelf niet zo'n held bent aan de telefoon. Vindt u het lastig om telefoongesprekken te voeren of vindt u het simpelweg niet leuk om te doen? Met een antwoordservice ontvangt u toch alle ingekomen oproepen maar kunt u ook voor de optie kiezen om via de mail te beantwoorden.

5. Probeer nu 30 dagen gratis

Places Antwoordservice biedt u nu de mogelijkheid om gebruik te maken van een proefpakket van 30 dagen. U kunt dan kosteloos ervaren hoe onze dienst werkt. Bent u benieuwd hoe onze telefonistes de telefoon opnemen? U kunt nu bellen naar 024 - 2031007 en dan staan onze medewerkers u te woord zoals zij dat ook bij uw inkomende oproepen zouden doen. Heeft u vragen over Places Antwoordservice? Neem dan contact op met de Antwoordservice Advieslijn via 024-3506953. Op deze lijn kunt u met al uw vragen terecht. Wij helpen u graag! Places Antwoordservice helpt u graag bij het optimaliseren van uw telefonische bereikbaarheid.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!