Places logo
Menu

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek met een expert van Places.nl?

  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
update
7 dagen per week beschikbaar

Door gebruik te maken van de Places Antwoordservice, hoef jij je niet meer druk te maken om de telefoontjes van je klanten. Jij kunt doen waar je goed in bent en wij helpen jouw klanten. We zijn 7 dagen per week bereikbaar, beantwoorden veelgestelde vragen en plannen afspraken direct voor jou in.

phone_forwarded
Doorverbinden

Onze medewerkers verbinden ook gesprekken voor je door. Zo hoeven klanten niet meer te zoeken naar de persoon die ze nodig hebben en hoef jij geen moeite meer te doen om ze door te verbinden. Afspraken die via onze medewerkers worden gemaakt worden in je online agenda gezet.

screen_search_desktop
Realtime inzicht

Met Places Antwoordservice heb je altijd en overal inzicht in de oproepen die wij namens jouw bedrijf hebben afgehandeld. Zo blijf jij op de hoogte van het contact met je klanten.

    star star star star star
"Bij Places Antwoordservice staan we jouw klanten deskundig en vriendelijk te woord volgens jouw belscript. Zo helpen wij jouw klanten precies zoals ji..."
Kiki - Telefoniste Places
    star star star star star
"Klanten telefonisch te woord staan en helpen geeft mij onwijs veel energie. Samen met het Antwoordservice Team staan we 24/7 klaar om telefoontjes voo..."
Lynn - Telefoniste Places
    star star star star star
"Ik werk nu al een aantal jaren voor Places Antwoordservice en iedere dag klanten telefonisch te woord staan geeft mij erg veel voldoening. Iedere dag ..."
Ellen - Telefoniste Places
Telefoonservice

Jij bepaalt wanneer je ons nodig hebt

Places Antwoordservice helpt bedrijven die een dagje of een week hun telefoon niet goed kunnen beantwoorden. Denk aan een bedrijfsuitje, ziekte van een medewerker of tijdens vakanties. Aan Places.nl kun je jouw zakelijke telefoon met een gerust hart overlaten. Zo blijven de zaken gewoon doorlopen, zonder dat je hier zelf werk aan hebt.

30 dagen gratis proberen
Ongestoord werken geen telefoon
Telefoonservice

7 dagen per week Professionele telefoonservice

Onze antwoordservice is 7 dagen per week en 365 dagen per jaar beschikbaar voor jouw bedrijf. Aan de hand van een belscript dat jij bepaalt, beantwoorden onze getrainde en professionele medewerkers jouw zakelijke telefoon. Places.nl biedt altijd voordelige en optimale telefonische bereikbaarheid.

Flexibel doorschakelen antwoordservice
Telefoonservice

Hoe werkt de Places Telefoonservice?

Onze Telefoonservice is makkelijk te gebruiken. Jij stelt zelf een belscript op, zodat onze werknemers de telefoon opnemen precies zoals jij dat wil. Het belscript is op elk moment aan te passen. Onze werknemers worden professioneel getraind om jouw klanten de beste belervaring te geven. Via ons platform heb je altijd en overal inzicht in de oproepen die wij namens jou opnemen. Verder krijg je na elk gesprek en verslag toegestuurd, zodat je altijd up-to-date blijft. Lijkt dit iets voor jou? Probeer nu 30 dagen gratis.

30 dagen gratis proberen
Telefoon altijd bereikbaar zijn

Heb je nog vragen? Wij staan 7 dagen per week voor je klaar!

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Wij geven graag advies over hoe jouw bedrijf (nog) meer kan groeien!

agent agent

Wil jij ook gebruikmaken van Places Antwoordservice? Wij adviseren je graag vrijblijvend over de mogelijkheden!