Menu

Zeker van een beveiligd huis tijdens de feestdagen? Deze beveiligingsbedrijven kun je inschakelenBeveiliging

Tijdens de december feestdagen nodigen veel mensen familieleden of vrienden uit om samen de feestdagen te vieren. Hierdoor zijn veel mensen niet thuis. Inbrekers gaan daarom actief op zoek naar huizen waarvan de bewoners de feestdagen ergens anders vieren. Voordat je kerstavond bij familie gaat vieren is het belangrijk om een aantal maatregelen te nemen. Je kunt een bewoonde indruk achterlaten door een lampje te laten branden of wat servies op tafel te laten staan. Als je extra advies wilt op het gebied van beveiliging of een aantal beveiligingsproducten aan wilt schaffen kun je een beveiligingsbedrijf inschakelen. Hoe worden deze beveiligingsbedrijven beoordeeld? Places.nl zocht het voor je uit.

Ruim voldoende

In totaal zijn er 728 beoordelingen gegeven voor beveiligingsbedrijven. Bezoekers kunnen bedrijven op Telefoonboek.nl beoordelen met een cijfer tussen de 1 en de 10. Indien gewenst kan daar een geschreven beoordeling aan toegevoegd worden. Het gemiddelde cijfer van alle beoordelingen is een 7,5. In totaal zijn er 531 voldoendes gegeven en 196 onvoldoendes. Het gemiddelde van alle voldoendes is vrij hoog, namelijk een 9,5. Het gemiddelde van de onvoldoendes is daarentegen erg laag: namelijk een 2,3.

Tips tegen inbraak

Veel beveiligers voeren hun werk goed uit, veruit de meeste beoordelingen zijn namelijk voldoende. Uit de beoordelingen blijkt dat klanten het erg prettig vinden als bewakers professioneel en gastvrij te werk gaan. Soms worden er tips gegeven om inbraak te voorkomen, daar zijn klanten erg blij mee. Verder wordt het gewaardeerd als de beveiligers helder zijn in communicatie.

"Zeer professioneel bedrijf! Zitten in het hoge en exclusieve segment op het gebied van beveiliging, Voor evenementen een echte aanrader, jongens doen wat ze zeggen, zijn eerlijk en betrouwbaar." - beoordeling op Telefoonboek.nl.

Ongeorganiseerd

Helaas zijn er ook beveiligingsbedrijven die beloftes niet nakomen, niet bereikbaar zijn of een slechte service leveren. Deze bedrijven worden dan ook beoordeeld met een slecht cijfer. Gelukkigheid is het aantal onvoldoendes in de minderheid en worden de meeste bedrijven wel goed beoordeeld.

"Ongeorganiseerd bedrijf, komen beloftes niet na, leveren gladde plaatjes waar uiteindelijk niks van terecht komt. Kies waar voor je geld en probeer het bij een ander bedrijf." - beoordeling op Telefoonboek.nl.

Best beoordeelde bedrijven

Op basis van de beoordelingen is een top vijf van best beoordeelde beveiligingsbedrijven opgesteld. Bedrijven komen alleen in aanmerking voor de top vijf als zij meer dan 60 verschillende beoordelingen hebben ontvangen.

  1. View Watch Security - Valkenswaard: gemiddeld een 9,9 gebaseerd op 186 beoordelingen;
  2. M&F-Security - Groningen: gemiddeld een 9,8 gebaseerd op 139 beoordelingen;
  3. Safened Security - Helmond: gemiddeld een 9,4 gebaseerd op 93 beoordelingen;
  4. Blocker Security - Rilland: gemiddeld een 9,2 gebaseerd op 149 beoordelingen;
  5. Collectief Veilig Wonen - Rotterdam: gemiddeld een 7,5 gebaseerd op 112 beoordelingen.

Foto: Bigstock


Delen:Reacties


Zoeken
Zoek