Places logo
Menu

De nieuwe WhatsApp Status: wat is het en wat betekent het?

De nieuwe WhatsApp Status: wat is het en wat betekent het?

Eind februari is WhatsApp gekomen met een nieuwe status functie. Met de status functie kunt u foto's, video's of gif's plaatsen die vervolgens 24 uur lang te zien voor uw contacten. De status verdwijnt na de verstreken tijd vanzelf. Places.nl zocht voor u uit wat deze status voor u en uw onderneming kan betekenen.

Hoe werkt de WhatsApp status?

In plaats van de favorieten functie van WhatsApp kunt u hier nu de statussen van uw contacten bekijken. Bovenaan kunt u uw eigen status updaten. Hier kunt u foto's, video's of gifjes uploaden en deze eventueel nog aanpassen met smileys of tekeningen. U kunt hierbij zelf kiezen wie uw status kan bekijken.

De nieuwe WhatsApp status vervangt de schriftelijke status die men eerst kon toevoegen. Hier was echter veel ophef over en daarom komt deze functionaliteit alsnog terug onder de naam tagline.

Wat kan de WhatsApp status betekenen voor uw onderneming?

In 2016 is WhatsApp gestegen naar het meest gebruikte social media platform van Nederland. Het is een persoonlijk platform dat vooral gebruikt wordt om met anderen te chatten. Als bedrijf kunt u op deze manier laagdrempelig uw klanten helpen. Met de nieuwe WhatsApp status kunt u ook uw (potentiële) klanten laten zien wat u aan het doen bent, een soort 'kijkje in de keuken'. Het is voor de gebruikers van WhatsApp vrijblijvend om uw status te bekijken en op deze manier kunt u uw onderneming op een leuke manier in het licht zetten.

Liever telefonisch contact?

WhatsApp is voor sommige klanten de ideale uitkomst om met u te communiceren, maar sommige klanten bellen toch liever met u als zij hulp nodig hebben. Heeft u niet altijd te tijd om de telefoon op te nemen dan is een antwoordservice een optie. Places Antwoordservice biedt u 30 dagen een gratis proefpakket aan. Wij kunnen voor u de telefoon opnemen als u dat zelf niet kan. Voor meer informatie kan u ons bereiken op 024 - 355 299.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!