Places logo
Menu

Dit zijn de vier beste opties om gemakkelijk een eigen website te maken

Dit zijn de vier beste opties om gemakkelijk een eigen website te maken

Zelfstandigen die hun onderneming zonder het internet hebben opgezet zien vaak het nut niet in van een goede website. Anno 2019 zijn er toch heel wat zelfstandigen die nog niet over een website beschikken. De tijden zijn ondertussen veranderd en veel van uw klanten gaan op zoek naar producten en diensten via het internet. Een goede website biedt een groot groeipotentieel voor elke onderneming. Een professionele website ontwikkelen hoeft niet moeilijk te zijn. Tegenwoordig zijn er heel wat website builders beschikbaar waarmee u gemakkelijk een professionele website kunt ontwikkelen zonder dat u veel expertise heeft. In dit artikel geven we een overzicht van vier website builders.

Hoe maakt u een eigen website?

Zodra uw bedrijf een website heeft, wint het meteen aan professionaliteit en geloofwaardigheid. Bovendien kunt u een enorme doelgroep bereiken via het internet en bent u 24/7 beschikbaar. Een website bouwen kan behoorlijk wat geld kosten, maar gelukkig kunt u het ook zelf doen aan de hand van bepaalde website builders. Met deze websites kunt u gratis gemakkelijk een eigen site ontwikkelen voor uw bedrijf.

Website maken met Places Websites

Heeft u geen technische skills of geen tijd om een website in te stellen? Places Websites is dan perfect voor u. Places Websites stelt uw website namelijk gratis in en zorgt dat uw website dezelfde dag nog is aangemeld in Google. Daardoor kunnen bezoekers u gemakkelijk online vinden. U kunt ook een zakelijk e-mail adres instellen, Facebook integreren, extra pagina's aanmaken en u kunt de performance van uw website inzien. Daarnaast kunt u uit mooie website templates kiezen en de website beschikt ook over een responsive webdesign. Als ondernemer betaalt u niet graag teveel, Places Websites is daarom erg voordelig.

Website maken in WordPress

Veel websites worden tegenwoordig met WordPress gemaakt. Maar liefst 30 procent van alle websites op het internet loopt op WordPress. Op wordpress.com kunt u gratis beginnen met een website. U ontvangt dan een WordPress domein en kunt vervolgens meteen aan de slag met het kiezen van een template. WordPress heeft een uitgebreid aanbod van thema's en plugins die u kunt installeren. Heeft u geen tijd om u te verdiepen in deze technische details, dan is het raadzaam om een online webbuilder aan te nemen. Laat u niet direct hierdoor afschrikken, WordPress heeft namelijk meer voordelen dan nadelen. De website is door de plugins gemakkelijk aan te passen en uit te breiden. Wilt u uw site na een aantal jaar een opfrisbeurt geven, dan gaat dat met WordPress erg makkelijk.

Website maken met Wix

Met de gratis Wix websitemaker creëert je een website in vijf eenvoudige stappen. Voor dit platform geldt ook dat als u geen verstand heeft van websites, u nog steeds een mooie site kan bouwen. U kunt allerlei apps toevoegen om uw online marketing te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan het sturen van facturen of mooie mailingen.

Website maken in Weebly

Weebly beschikt over een drag-en-drop bouwer en begeleidende instelprocedures die u snel helpen met het bouwen van uw site. Bovendien kunt u middels geavanceerde mobiele apps eenvoudig prestaties volgen, interactie hebben met uw bezoekers en uw website overal beheren. Weebly beschikt over veel tools om een unieke site te maken zonder enige technische expertise.

Naast deze bovengenoemde website builders bestaan er nog veel meer websites die u op weg kunnen helpen. In ieder geval helpen de bovenste drie builders u alvast op weg. Succes met het maken van uw website!

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!