Places logo
Menu

Zonnestudio Sunique best beoordeelde zonnebankstudio

Zonnestudio Sunique best beoordeelde zonnebankstudio

Sinds vorige week is er een nieuwe zonnestudio van een Deense keten geopend in Almere. Hier kunnen klanten voor een vast bedrag per maand onbeperkt zonnen. Voor zonnebank liefhebbers is dit goed nieuws. Vooral in de donkere winterdagen kan het fijn zijn om de zonnebank te bezoeken om zo extra vitamine D aan te maken.

Het is belangrijk om de zonnebank verantwoordelijk en met mate te gebruiken. Het is dan fijn als een zonnestudio hier advies over kan geven. Maar bij welke zonnestudio kunnen klanten het beste terecht? Volgens de beoordelingen op Telefoonboek.nl is Zonnestudio Sunique het beste op haar gebied. Telefoonboek.nl keek ook naar de overige zonnestudio"s die in de top vijf staan.

Rating

Steeds meer klanten delen hun ervaringen met een product, bedrijf of dienst online. Op Telefoonboek.nl kunnen bezoekers naast het bekijken van contactinformatie van bedrijven, ook terecht om bedrijven te beoordelen. De bezoeker beoordeelt de algemene indruk, service en prijs/kwaliteitverhouding van het bedrijf. Deze beoordeling wordt weergegeven in een cijfer tussen de 1 en 10. Op basis van deze ratings kunnen nieuwe klanten een aankoopbeslissing nemen. Het is daarom erg belangrijk om als bedrijf een goede online rating te krijgen.

Zonnebankstudio"s

De best beoordeelde zonnebankstudio is volgens beoordelingen op Telefoonboek.nl Zonnestudio Sunique in Arnhem. De studio scoort op verschillende vlakken goed, de algemene indruk van het bedrijf krijgt een 7.7 gemiddeld. De service scoort een 8.5 en de prijs/kwaliteit verhouding krijgt een 9.5. Al met al krijgt deze studio een gemiddelde van een 8.5 en staat daarmee op de eerste plaats.

Op de tweede plaats staat Beautycentre Zondag in Zaandam, de studio krijgt gemiddeld een 8.1. Wanneer u op zoek bent naar een zonnestudio die ook gespecialiseerd is in het stijlen van nagels, dan kunt u goed terecht bij Zon- en nagelstudio Célina in Lekkerkerk. Deze studio staat op de derde plaats met gemiddeld een 7.7.

Op de vierde plek staat zonnestudio Sunshine Island in Arnhem, deze studio krijgt een 7.5 gemiddeld. Tot slot staat WellnessSun in Zwijndrecht met een 7.3 gemiddeld op de vijfde plek. In deze studio kunnen klanten naast een mooie tint terecht voor een massage, pedicure of gel/lak voor de nagels.

Top vijf best beoordeelde muziekwinkels volgens Telefoonboek.nl

Zonnestudio Sunique Gemiddelde beoordeling: 8.5

Beautycentre Zondag Gemiddelde beoordeling: 8.1

Zon- en nagelstudio Célina Gemiddelde beoordeling: 7.7

Sunshine Arnhem Gemiddelde beoordeling: 7.5

WellnessSun Gemiddelde beoordeling: 7.3

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!