Places logo
Menu

Snoepwinkels telefonisch uitstekend bereikbaar

Snoepwinkels telefonisch uitstekend bereikbaar

Met Drie Koningen in aantocht kan het verstandig zijn wat extra snoepgoed in huis te halen voor de langs de deur struinende en zingende kinderen. Telefoonboek.nl deed ook alvast een zoete duit in het zakje: het onderzocht de bereikbaarheid van winkels in de categorie zoetwaren. Hieronder vallen onder andere snoepwinkels en chocolatiers. Bezorgde ouders hoeven niet in paniek te raken: over een paar weken worden de bereikbaarheidscijfers van tandartsen gepubliceerd. Al iets te veel gesnoept tijdens de feestdagen en wilt u van de kerstkilo"s af? Hier vindt u de beste sportscholen.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek staan 1056 telefoonnummers geregistreerd in de categorie 'Zoetwaren'. Deze nummers worden in het bestand opgenomen als 'slecht bereikbaar' wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit was in 30 van de 1056 winkels het geval. Dat betreft slechts 2,8% van de gevallen, wat betekent dat 97,2% van de onderzochte bedrijven weinig tot geen klachten krijgen. Onder de 2,8 % met meer dan drie klachten, scoorden slechts twee bedrijven meer dan tien gemiste belletjes.

Poetsen

Dirk Lentjes, manager van Places Antwoordservice, is zeer te spreken over deze bereikbaarheidscijfers: "Het feit dat 97,2% van de bedrijven in deze categorie minder dan drie klachten hebben ontvangen is een compliment waard."

Cijfers in de provincie

Wanneer we de bereikbaarheidscijfers van zoetwarenwinkels afzetten tegen het aantal gevestigde bedrijven per provincie, zien we dat vooral de provincie Gelderland uitstekend scoort: in slechts één van de 112 bedrijven werd er meer dan drie keer niet opgenomen. Noord-Brabant scoort relatief het slechts wat betreft bereikbaarheid: hier werd in 5,3% van de gevallen de telefoon meer dan drie keer niet opgenomen. Opvallend: onder de slechtst bereikbare bedrijven vallen het hoofdkantoor van Jamin en snoepfabrikant Cloetta.

Percentage meer dan drie keer niet bereikbaar per provincie

Noord-Brabant 5,3%

Groningen 5,2%

Drenthe 4,7%

Flevoland 3,6%

Overijssel 3,6%

Limburg 2,9%

Noord-Holland 2,4%

Zuid-Holland 2,0%

Utrecht 1,7%

Gelderland 0,9%

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!