Places logo
Menu

Zeg het met een personal touch

Zeg het met een personal touch

Een domeinnaam, een mooie lay-out, goede afbeeldingen en een pakkende tekst: allemaal belangrijke ingrediënten voor een goede website. Echter, een belangrijk onderdeel wordt vaak vergeten. Ondernemers denken er bij het bouwen van de website vaak niet aan ook een persoonlijk stukje toe te voegen. Een persoonlijke uitstraling zorgt voor meer transparantie en geloofwaardigheid naar de klant. Heel leuk, maar makkelijker gezegd dan gedaan misschien. Hoe pakt u dit nou aan? Places.nl vertelt het u in deze blog.

Even voorstellen

Persoonlijkheid inbrengen hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Een begin is snel gemaakt: stel uzelf voor. Dit kan door een foto te plaatsen van u en uw medewerkers met de namen erbij. Ook kunt u daar nog een klein verhaaltje bij zetten over uw loopbaan en uw drijfveer om dit werk te doen. Dit geeft meteen een gezicht bij het bedrijf en verlaagt de drempel om contact op te nemen.

Reageer op reacties

Heeft u op uw website de mogelijkheid om reacties achter te laten, bijvoorbeeld op een forum of blog of door middel van reviews? Houd dan de reacties in de gaten en reageer zoveel mogelijk. En nee, geen automatische computerreactie, maar een echte zelfgeschreven tekst. Zo zien klanten dat er echte mensen achter het bedrijf zitten en krijgen ze meer begrip voor u.

Nieuwsbrieven

Geef uw klant op de website de mogelijkheid om zich in te schrijven voor nieuwsbrieven. Op die manier kunt u klanten ook bereiken zonder dat ze op de website zitten. De extra persoonlijkheid kunt u toevoegen door in de aanhef van de nieuwsbrief de naam van de klant te gebruiken. Kijk hier voor meer tips over nieuwsbrieven.

Creëer contact

Tot slot is het belangrijk de klant ook de mogelijkheid te geven zelf contact met u op te nemen. Maak dus een duidelijke afdeling met contactgegevens, en geef aan dat u open staat voor vragen en opmerkingen. Als u een fysieke locatie heeft, is het aan te raden hier ook een routebeschrijving van toe te voegen. Wilt u de klant graag te allen tijde te woord kunnen staan, maar bent u niet altijd aanwezig? Dan kunt u gebruik maken van de Places Antwoordservice. Op die manier worden klanten altijd persoonlijk geholpen en loopt u geen telefoontjes mis.

Wilt u ook graag een website, maar weet u niet hoe u dat aan moet pakken? Schakel Places dan in! Vanaf slechts €49,- per jaar wordt er een complete website voor u gemaakt. Houd de Places blogpagina in de gaten voor tips, of neem contact op met onze klantenservice en vraag naar de mogelijkheden!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!