Places logo
Menu

Welke cosmetica winkel wordt het best beoordeeld?

Welke cosmetica winkel wordt het best beoordeeld?

Volgens het Belastingplan 2018 worden enkele producten van drogisterijen, zoals zonnebrandcréme en tandpasta, volgend jaar duurder. Het btw-tarief wordt namelijk verhoogd van 6 procent naar 21 procent. Nu de prijzen nog niet verhoogd zijn kunnen mensen de producten nog wat goedkoper kopen. Maar bij welke cosmetica winkel kan men de cosmetica producten het beste kopen? Volgens de beoordelingen op Telefoonboek.nl is dat cosmetica winkel Baboba uit Asten. Telefoonboek.nl keek ook naar overige bedrijven die tot de top vijf van best beoordeelde cosmetica bedrijven horen.

Ratings

Voor sommige cosmetica producten is het fijn als medewerkers van een winkel er wat extra uitleg over kunnen geven. Het is dan prettig als er in de winkel personeel is die verstand heeft van de producten. Dit is een aspect dat mee zou kunnen spelen in de beoordeling van mensen. Een goede beoordeling toont aan dat de producten, service en algemene indruk van het bedrijf goed is.

Telefoonboek.nl onderzocht de best beoordeelde cosmetica winkels die geregistreerd staan in haar database. Via Telefoonboek.nl kunnen bezoekers een score toekennen aan de algemene indruk van het bedrijf, de service en de prijs/kwaliteitverhouding. Bedrijven dienen minimaal tien van unieke beoordelingen te hebben ontvangen om in aanmerking te komen voor deze lijst.

Cosmetica

Baboba in Asten kreeg de beste beoordeling: een 8.9 op basis van 19 beoordelingen. Baboba is een luxe winkel met allerlei verzorgingsproducten. De winkel scoort op verschillende vlakken goed. Voor de algemene indruk krijgt het bedrijf een 9, voor de service ook een 9 en voor de prijs/kwaliteitverhouding een 8.9. Op de tweede plaats staat Afro Beauty Plaza in Amsterdam, zij scoren een 8.2 gemiddeld. De derde plaats wordt gevuld door Elisica Hair & Cosmetics in
"s-Hertogenbosch. Zij krijgen gemiddeld een 7.9. De cosmetica winkel Orogold in Amsterdam staat op de vierde plek met een gemiddelde van een 7.8. Op de vijfde plaats staat Parfumerie Monett B.V. uit Helmond, zij krijgen op basis van 23 beoordelingen een 7.7.

Top vijf best beoordeelde cosmetica bedrijven volgens Telefoonboek.nl

Baboba uit Asten Gemiddelde beoordeling: 8.9

Afro Beauty Plaza uit Amsterdam Gemiddelde beoordeling: 8.2

Elisica Hair & Cosmetics uit s-hertogenbosch Gemiddelde beoordeling: 7.9

OROGOLD uit Amsterdam Gemiddelde beoordeling: 7.8

Parfumerie Monett B.V. uit Helmond Gemiddelde beoordeling: 7.7

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!