Places logo
Menu

Welke bedrijven blinken uit in Tilburg en kregen de beste beoordeling van consumenten?

Welke bedrijven blinken uit in Tilburg en kregen de beste beoordeling van consumenten?

De Brabantse stad Tilburg is vooral bekend door de Tilburgse kermis die elke zomer gehouden wordt, de voetbalclub Willem II, carnaval en evenementen zoals Festival Mundial en de Tilburg Ten Miles. De Tilburgse Universiteit telt meer dan 13.000 studenten, wat Tilburg een echte studentenstad maakt die constant in ontwikkeling is. Onder andere de renovering van het station en de verbouwingen in het gebied daaromheen hebben ervoor gezorgd dat de industriestad een modern karakter heeft gekregen. Of Tilburgers het hier mee eens zijn en hoe zij de voorzieningen in hun stad waarderen is onderzocht met de gegevens uit de database van Telefoonboek.nl. De 10 best beoordeelde bedrijven kregen een vermelding in dit artikel.

Ratings bedrijven Tilburg

Naast het vinden van bedrijfsinformatie op Telefoonboek.nl kunnen gebruikers ook een cijfer toekennen aan een bedrijf en dit cijfer toelichten aan de hand van een review. Een cijfer is gebaseerd op de gemiddelde scores van drie factoren: algemene indruk, service en prijs-kwaliteitsverhouding. Het aantal keer dat een bedrijf beoordeeld is samen met de gemiddelde score toegekend door consumenten bepaalt de uiteindelijke plek in de ranking.

Top 10 best beoordeelde Tilburgse bedrijven

 1. BF Global Logistics B.V. - 9.9
 2. Advocatenkantoor Govers - 9.1
 3. A&C Advocaten - 9.1
 4. Hairstudio 5 - 9.1
 5. GeJeHa Bouwservice - 9.1
 6. Muizendokter B.V. - 9.0
 7. Van Gijzen Opticiens - 9.0
 8. ´n Habbekrats - 8.9
 9. Van de Klundert Trading - 8.8
 10. Dierenkliniek Smarius - 8.5

Resultaten

Op de eerste plaats staat het transportbedrijf BF Global Logistics B.V., dat een internationaal opererend bedrijf is. Dit bedrijf is gespecialiseerd in logistiek en transport over zee, via de lucht en op de grond. De jarenlange ervaring en kennis dragen bij aan het succes van dit bedrijf, waardoor het waarschijnlijk zo´n goede score heeft behaald. Op de tweede en derde plek staan twee advocatenkantoren die beide een gemiddelde score van 9.1 behaalden. Het bedrijf op de zesde plek, de Muizendokter B.V., heeft een nogal dubieuze naam. Anders dan deze naam doet vermoeden is dit geen dierenarts, maar een muizenbestrijder. Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in de bestrijding van muizen en levert een volledige service aan consumenten, inclusief na-controles om zeker te zijn dat de bestrijding effectief was.

De twee Tilburgse advocatenkantoren werden door consumenten erg goed beoordeeld, waardoor deze bedrijven naast BF Global Logistics B.V., welke door het wereldwijde netwerk al veel naamsbekendheid heeft vergaard, de top drie vormen. Een knappe prestatie van de twee lokale bedrijven.

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
 • 100% gratis en vrijblijvend
 • Marketingadvies op maat
 • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!