Places logo
Menu

Week 49: Decemberdeals & decemberdrukte

Week 49: Decemberdeals & decemberdrukte

Het bedrijf van de maand, de beste decemberdeals, adverteren tijdens de decemberdrukte en Sinterklaasdrukte op Telefoonboek.nl. U kon het deze week allemaal terugvinden op de blog van Places.nl. Omdat het weekend voor de deur staat hebben wij voor u nog even alles op een rij gezet.

Miranda uw hondenkapster: 'Zonder veel moeite ben ik online goed zichtbaar'

Miranda uw hondenkapster uit Den Haag is deze maand verkozen tot bedrijfsvermelding van de maand. Eigenaresse Miranda de Ridder vertelt hoe zij haar eigen trimsalon heeft opgezet. 'In deze branche werkt mond-tot-mondreclame toch het beste'. In deze blog leest u meer over Miranda uw hondenkapster.

Lees meer over Miranda uw hondenkapster

De beste decemberdeals van Beste.nl

Opzoek naar het perfecte kerstcadeau? Geen idee wat u uw geliefde moet schenken dit jaar? Beste.nl heeft aantrekkelijke deals om deze keuzes een stuk eenvoudiger én voordeliger te maken. De Beste deals hebben we in deze blog voor u op een rijtje gezet. Of het nu gaat om het vinden van de juiste cadeaus of om er ondanks de drukte fantastisch uit te zien, op Beste.nl vindt u altijd wel een korting bon die bij u past!

Lees meer over de beste decemberdeals van Beste.nl

Adverteren op Telefoonboek.nl tijdens de december drukte

De decembermaand is weer begonnen en dat betekent topdrukte op Telefoonboek.nl! Adressen worden opgezocht voor het versturen van kerstkaarten, bedrijven voor de laatste kerstinkopen of kerstcadeaus. Benieuwd wat dit voor uw bedrijf kan betekenen? U leest het in deze blog.

Lees meer over adverteren op Telefoonboek.nl tijdens de decemberdrukte

Sinterklaasdrukte op Telefoonboek.nl

Het is vandaag 5 december en dat betekent dat veel huishoudens vanavond pakjesavond vieren. In de aanloop naar deze avond zijn veel mensen druk op zoek naar de juiste geschenken. Maar naar welke bedrijven is winkelend Nederland op zoek? En wordt er nog steeds veel geld uitgegeven aan Sinterklaascadeaus? U leest het in deze blog.

Lees meer over Sinterklaasdrukte op Telefoonboek.nl

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!