Places logo
Menu

Week 48: Vuistregels voor een mobiele website en werken in de cloud

Week 48: Vuistregels voor een mobiele website en werken in de cloud

Vuistregels voor een mobiele website, uw succesvolle bedrijfsvermelding op Telefoonboek.nl, online enquêteren en werken in de cloud. U kon het deze week allemaal terug vinden op de blog van Places.nl. Omdat het weekend voor de deur staat hebben wij voor u nog even alles op een rij gezet.

Vuistregels voor een mobiele website

Met de opkomst van mobiel internet, wordt de vraag naar mobiele websites steeds groter. Omdat normale websites gebouwd zijn voor grote computerschermen, zijn deze vaak te groot en te langzaam voor mobiele beeldschermen. Het gevolg hiervan is dat bezoekers die uw website bekijken via tablet of smartphone constant moeten in- en uitzoomen. Dit is niet alleen vervelend, men raakt ook snel het overzicht kwijt. Hierdoor haken potentiele klanten af, en dit is natuurlijk niet iets waar u als ondernemer op zit te wachten. Een mobiele website is de oplossing. Deze website is speciaal ontworpen voor het kleinere scherm van de smartphone of tablet. Voor u als ondernemer is een mobiele website de uitkomst om ook uw mobiele websitebezoekers te behouden.

Online enquêteren voor uw bedrijf: hoe doet u dat?

Enquêtes zijn een handig hulpmiddel waarmee u waardevolle informatie van uw klanten kunt inwinnen die u op weg helpt bij uw verdere bedrijfsstrategie. Bijvoorbeeld wie uw klanten zijn en hoe uw bedrijfsstrategie op hen overkomt. Een verkeerd opgestelde enquête levert niet de gewenste resultaten en leidt soms zelfs tot irritatie van de klant. Een goede enquête opstellen is niet eenvoudig, maar valt wel te leren. In deze blog leggen we uit hoe u een succesvolle online enquête opstelt voor uw bedrijf.

Lees meer over online enquêteren voor uw bedrijf

Met uw bedrijf in de wolken: de voor- en nadelen van werken in de cloud

We doen tegenwoordig bijna alles online: kopen, verkopen, bankieren. Ook het online opslaan en uitwisselen van bestanden neemt toe in populariteit. Logisch, want internet is snel, goedkoop en overal beschikbaar. Precies om die redenen hebben veel bedrijven de overstap gemaakt naar werkenin de cloud. Maar wat houdt dat eigenlijk in? En wat levert het u op? In deze blog leest u alles wat u moet weten over ondernemen in de cloud.

Lees meer over de voor- en nadelen van werken in de cloud

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!