Places logo
Menu

Week 43: website gebruiksvriendelijkheid, adverteren op Twitter en cybercrime

Week 43: website gebruiksvriendelijkheid, adverteren op Twitter en cybercrime

Tips voor website gebruiksvriendelijkheid, de mogelijkheden van adverteren op Twitter, het perfecte plaatje voor uw bedrijfsvermelding en bescherming tegen cybercrime. U kon het deze week allemaal terug vinden op de blog van Places.nl. Omdat het weekend voor de deur staat hebben wij voor u nog even alles op een rij gezet.

Tips om uw website gebruiksvriendelijker te maken

Als ondernemer is uw website het visitekaartje van uw bedrijf. U wilt hier dus een goede indruk achterlaten en klanten aan uw bedrijf binden. Dit lukt niet wanneer bezoekers uw website snel weer verlaten omdat ze niet weten hoe de website werkt of waar de website voor is bedoeld. Om dit te voorkomen vindt u hier vijf tips om de website van uw bedrijf gebruiksvriendelijker te maken.

Lees meer over het gebruiksvriendelijk maken van uw website

Adverteren op Twitter: wat zijn de mogelijkheden?

Voor u als ondernemer kan Twitter erg handig zijn om uw bestaande en potentiële klanten te bereiken. Al ruim 20% van de gebruikers geeft aan Twitter te gebruiken voor het promoten van hun bedrijf. Naast het promoten van uw MKB via een zakelijk account is het ook mogelijk om te adverteren op dit sociale netwerk. Maar waarom zou u adverteren op Twitter en wat zijn de mogelijkheden?

Lees meer over de mogelijkheden van adverteren op Twitter

Cybercrime: wat kunt u als bedrijf hier tegen doen?

Goede sloten op ramen en deuren en een alarmsysteem is voor veel bedrijven de normaalste zaak van de wereld. Online zijn de meeste bedrijven daarentegen een stuk minder goed beveiligd. Volgens een schatting van de politie is 40 procent van de Nederlandse ondernemers het afgelopen jaar slachtoffer geweest van cybercrime. In deze blog meer informatie over cybercrime en over hoe u zich hiertegen kunt beschermen.

Lees meer over hoe u zich kunt beschermen tegen cybercrime

Gratis adviesgesprek?We bellen je terug!

Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je telefoonnummer in en wij nemen vrijblijvend contact met je op!

callme callme
Kies datum/tijdJe wordt momenteel gebeld op:


Toets 1 om in verbinding te komen met ons.
Wij hopen je goed van dienst te zijn! Bedankt voor je aanvraag
Je wordt rond gebeld op:

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!