Places logo
Menu

Nieuwe kansen voor het jaar 2014

Nieuwe kansen voor het jaar 2014

Het maken van een succesvol LinkedIn profiel, nieuwe kansen in het nieuwe jaar, videoconferencing voor ondernemers en het plaatsen van Facebook berichten buiten de piekmomenten. U kon het deze week allemaal terugvinden op de blog van Places.nl. Omdat het weekend voor de deur staat hebben wij voor u nog even alles op een rij gezet.

Het maken van een succesvol LinkedIn profiel: creëer uw eigen personal brand

Op het gebied van Social Media zijn er tegenwoordig ontzettend veel mogelijkheden voor uw bedrijf. Voor het opbouwen van een zakelijk netwerk is LinkedIn het meest geschikt. Met meer dan 200 miljoen leden wereldwijd is LinkedIn namelijk het grootste zakelijke netwerk. Maar als u zich wilt onderscheiden als merk dan is het verstandig om ook een persoonlijk profiel aan te maken. Places.nl laat u zien hoe u uw persoonlijke profiel tot een succes maakt.

Lees meer over het succesvol maken van uw LinkedIn profiel

Nieuw jaar nieuwe kansen

We hebben 2013 nog maar net achter ons gelaten, en het is weer tijd om naar de toekomst te kijken. 2014 biedt veel kansen om uw MKB-bedrijf nog beter te optimaliseren. In deze blog vindt u zes tips ter inspiratie.

Lees meer over de nieuwe kansen voor uw bedrijf in 2014

Videoconferencing voor ondernemers

De wereld om ons heen verandert razendsnel. Met de opkomst van mobiel internet, smartphones en tablets zijn we in staat om altijd en overal te werken. Zelfs voor een vergadering is het tegenwoordig niet meer nodig om allemaal fysiek in dezelfde ruimte te zijn. Door middel van videoconferencing is het mogelijk om te vergaderen terwijl de één thuis aan het werk is en de ander op kantoor of zelfs in het buitenland zit. Volgens het onderzoek 'The upwardly mobile enterprise' van IBM en Oxford Economics is videoconferencing booming business, en zal het in de toekomst meer en meer worden gebruikt. Maar wat is videoconferencing precies, en wat kunt u als ondernemer met deze mobiele vorm van vergaderen? In deze blog leest u meer over hoe u videoconferencing kunt gebruiken en wat de voor- en nadelen ervan zijn.

Lees meer over videoconferencing voor ondernemers

Facebook berichten: plaats ze ook buiten piekmomenten

Vaak wordt de tip gegeven om een Facebook bericht te plaatsen wanneer de meeste fans online zijn. Met de nieuwe Facebook Insights, kunt u als paginabeheerder precies zien wanneer uw fans online zijn. Maar wat blijkt? De kans is groot dat veel fans uw bericht niet zien omdat u op deze piekmomenten met veel andere berichten in het nieuwsoverzicht van uw fans moet concurreren. In deze blog vindt u antwoord op de vraag waarom u ook af en toe buiten de piekmomenten moet posten. Daarnaast geven we u tips voor een succesvol Facebook bericht.

Lees meer over het plaatsen van Facebook berichten

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!