Places logo
Menu

Vragen over Telefoonboek?

Vragen over Telefoonboek?

Heeft u als ondernemer een bedrijfsvermelding op Places.nl? Danbent u ongetwijfeld bekend met de diensten die wij aanbieden. Op Places.nlkunt u uw contactgegevens, openingstijden, parkeergelegenheid, betalingsmogelijkheden en social media weergeven. Hierdoor bent u beter online vindbaar voor uw klanten en vergroot u uw naamsbekendheid. Maar wat moet u doen als u specifieke vragen heeft? De servicedesk van Places.nl staatgraag voor u klaar!

Een bedrijf claimen

Op Places.nl kunt u als ondernemer uw bedrijfsvermelding gratis en vrijblijvend beheren. U doet dit door een gratis account aan te maken op onze website, en direct uw bedrijf teclaimen. Binnen twee minuten heeft u een eigen bedrijfsvermelding!

Mijn bedrijfsvermelding

Vervolgens kunt u uw gratis bedrijfsvermeldingbeheren door uw actuele contactgegevens,bedrijfsomschrijving,openingstijden parkeergelegenheid, betalingsmogelijkheden en social mediain te vullen. Een volledig profiel wordt beter gevonden door uw klanten en hiermee vergroot u uw naamsbekendheid.

Onze betaalde pakketten

Places.nl biedt diverse pakketten om uw bereikbaarheid te verhogen. Met een uitgebreide bedrijfsvermeldingkunt u een advertentiemet zoekwoorden en plaatsnamen instellen. Ook uw e-mailadres, website, bedrijfslogo, foto's en video's worden dan weergegeven. U vindt alle mogelijkheden als u met uw e-mailadres inlogt op Places.nl onder 'Pakketten en advertenties'.

Contact met de servicedesk

Het beheren van uw eigen bedrijfsvermelding is eenvoudig en kost weinig tijd. Er komen echter altijd situaties voor waarin het voor u als ondernemer fijn is om met een medewerker te spreken. Op zulke momenten staat de servicedesk van Places.nl voor u klaar. Wij helpen u graag uw online vindbaarheid te verbeteren en zorgen ervoor dat u uw klanten een goede service kunt bieden. DePlacesAntwoordservice is één van onze diensten waarmee wij dit nastreven. Voor vragen of informatie kunt u op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uurbellen naar 024 - 3555 299. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen bij het aanmaken van een (uitgebreide) bedrijfsvermelding of het wijzigen van contactgegevens. U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier of per e-mail viainfo@places.nl. Onze servicemedewerkers zien uw vragen graag tegemoet!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!