Places logo
Menu

Veeteelt en organisatieadvies veelvoorkomende branches Drenthe

Veeteelt en organisatieadvies veelvoorkomende branches Drenthe

Het idyllische Drenthe staat natuurlijk bekend om haar hunebedden, de open ruimte van het landschap en het TT Circuit in Assen. Maar wat is nu zakelijk gezien de grootste reden om naar Drenthe te trekken? Eerder publiceerde Telefoonboek.nl al de best beoordeelde branches door bezoekers: hier kwamen de Drentse lampenzaken, fotowinkels en muziekscholen als beste uit de schifting. Maar welke branches komen er het vaakst voor in Drenthe?

Veeteelt

Misschien zal het de inwoners niets verbazen, zeker gezien de rurale ligging van de provincie: bedrijven in de veeteelt-branche komen het vaakst voor in Drenthe. Van de 30.738 bedrijven die bij Telefoonboek.nl geregistreerd staan, zijn er 1454 actief in de veeteelt. Daarin Is Drenthe overigens niet de enige: ook in Overijssel en Friesland is veeteelt de meest voorkomende branche

Organisatieadvies

De op één na meest voorkomende bedrijfscategorie is organisatieadvies: 1246 Drentse bedrijven opereren in deze branche. Op zich niet verwonderlijk, aangezien deze categorie bij alle provincies wel in de top tien voorkomt. De Drentse bedrijven top drie wordt gecompleteerd door Drentse bouwbedrijven: hiervan staan er 1205 in de database van Telefoonboek.nl.

Zorg

Opvallende branches in de top tien van Drenthe, zijn verder de relatief veelvoorkomende zorgbedrijven (829), land en tuinbouw (677), ingenieurs (658) en kappers (547).

Top tien meest voorkomende branches in Drenthe

Veeteelt 1454

Organisatieadvies 1246

Bouw 1205

Autobedrijf 870

Zorg 829

Webshop en postorder 826

Land en tuinbouw 677

Ingenieur 568

Kapper 547

Holdings 545

Ook interessant

Gratis adviesgesprek?We bellen je terug!

Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je telefoonnummer in en wij nemen vrijblijvend contact met je op!

callme callme
Kies datum/tijdJe wordt momenteel gebeld op:


Toets 1 om in verbinding te komen met ons.
Wij hopen je goed van dienst te zijn! Bedankt voor je aanvraag
Je wordt rond gebeld op:

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!