Places logo
Menu

Van hippe barbershop tot fotograaf, Drenthe heeft het allemaal

Van hippe barbershop tot fotograaf, Drenthe heeft het allemaal

Als je aan Drenthe denkt, dan denk je aan hunebedden, het TT-circuit in Assen en misschien ook wel aan Bartje. Maar wist je ook dat het de dunst bevolkte provincie van Nederland is? Nog een leuk feitje: Berend Botje vaarde met zijn scheepje naar Zuidlaren, een dorpje in deze noordelijke provincie. In Drenthe staat ook de grootste attractie van het Noorden wat betreft bezoekersaantal, Wildlands Adventure Zoo Emmen. Voorheen was dit Dierenpark Emmen, wat verbouwd is en in 2016 onder de nieuwe naam geopend is. Een nog recentere gebeurtenis die veel teweeg heeft gebracht in de provincie is het promoveren van voetbalclub FC Emmen in mei van dit jaar. De voetbalclub is de enige Drentse club in de Eredivisie en zal de eer van de provincie hoog moeten houden. Benieuwd naar welke bedrijven de eer van de provincie hoog houden en goede beoordelingen scoren? Je leest het in dit artikel.

Onderzoek Telefoonboek.nl

Bezoekers van Telefoonboek.nl kunnen op deze website terecht voor zowel het vinden als contactinformatie van bedrijven als het beoordelen van deze bedrijven. Op Telefoonboek.nl is ook te zien hoe anderen deze bedrijven beoordelen. Een beoordeling bestaat uit een cijfer van 1 tot 10 gebaseerd op drie factoren, namelijk algemene indruk, service en prijs-kwaliteitverhouding. Het gemiddelde cijfer wordt gevormd door deze drie beoordelingen samen. Er is een top tien opgesteld op basis van deze gemiddelden. Bedrijven komen alleen in aanmerking voor de top tien als zij meer dan 30 verschillende beoordelingen hebben gekregen.

Top tien best beoordeelde bedrijven Drenthe

1. Barberosi Hair Studio uit Assen: 33 beoordelingen met een gemiddelde van een 9,8

2. BCP Coaching en Beheer uit Ruinen: 49 beoordelingen met een gemiddelde van een 9,7

3. Elena Jongman Fotografie uit Assen: 44 beoordelingen met een gemiddelde van een 9,7

4. Henk Westerhof uit Assen: 42 beoordelingen met een gemiddelde van een 9,7

5. Idhuna Living uit Emmen: 34 beoordelingen met een gemiddelde van een 9,7

6. S-Mobile uit Meppel: 1599 beoordelingen met een gemiddelde van een 9,5

7. Autobedrijf De Hondsrug uit Emmen: 64 beoordelingen met een gemiddelde van een 9,5

8. Solexmarkt uit Ruinen: 60 beoordelingen met een gemiddelde van een 9,5

9. Teak24.nl uit Paterswolde: 51 beoordelingen met een gemiddelde van een 9,4

10. Snackpalace uit Meppel: 42 beoordelingen met een gemiddelde van een 9,4

Barbershop op de eerste plaats

De eerste plaats is voor Barberosi Hair Studio, dat eerder al werd uitgeroepen tot het best beoordeelde bedrijf van Assen. Deze barbershop uit de Drentse hoofdstad is het best beoordeeld van alle bedrijven uit de provincie, met een gemiddelde van een 9,8. Eerder dit jaar was Barberosi al de winnaar van de verkiezing van de Leukste Kapper & Kapsalon van de provincie Drenthe. De kracht van deze barbershop zit 'm in de nostalgische uitstraling in een modern jasje. Voor vernieuwende trends, ideeën en kapsels ben je hier aan het goede adres.

Op de voet gevolgd door...

Vier bedrijven scoorden een tiende lager dan Barberosi, namelijk een 9,7. BCP Coaching en Beheer uit Ruinen is een onafhankelijke dienstverlener voor hulp bij financiële problemen, thuisadministratie en bespaar advies. Je kunt hier als particulier terecht, maar het bedrijf biedt ook hulp aan andere bedrijven, gemeenten en instellingen. Terug naar Assen voor de nummer drie. Elena Jongman schiet spontane, emotievolle en persoonlijke kiekjes. Voor allerlei verschillende reportages kun je bij haar terecht: deze fotograaf maakt gezins-, zwangerschap-, familie-, newborn-, baby en bruidsreportages. Henk Westhof houdt zich bezig met professionele website bouw en beheer. Hij bouwt bijvoorbeeld websites die responsive zijn en beheert de websites. Ook in zoekmachine optimalisatie is hij gespecialiseerd. De top vijf wordt afgesloten door Idhuna Living uit Emmen. Een trendsettende winkel op het gebied van woondecoraties, waar een gezellige sfeer heerst. Hier kun je nog lekker op je gemak rondsnuffelen en ondertussen genieten van een gezellig achtergrondmuziekje.

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!