Places logo
Menu

Uitgeverijen in Groningen telefonisch het best bereikbaar

Uitgeverijen in Groningen telefonisch het best bereikbaar

Uitgeverijen houden zich bezig met het uitgeven van boeken, tijdschriften, kranten enzovoort. Door de digitalisering verliezen uitgeverijen echter veel omzet blijkt uit cijfers van de Rabobank. Om die reden combineren veel uitgeverijen gedrukte media met digitale diensten. Naast het vernieuwen van offline diensten is het ook belangrijk om bereikbaar te blijven voor klanten. Bijvoorbeeld om adverteerders snel te woord te staan. Maar hoe scoren de uitgeverijen op telefonische bereikbaarheid? Telefoonboek.nl zocht het uit.

Onderzoek

In de database van Telefoonboek staan 3.990 telefoonnummers geregistreerd in de categorie 'Uitgeverij'. Deze nummers worden in het bestand opgenomen als 'slecht bereikbaar' wanneer er drie keer of meer geen gehoor wordt gegeven aan de oproep; hierbij is er ook geen mogelijkheid een bericht achter te laten. Dit was bij 129 uitgeverijen het geval, hetgeen neerkomt op 3,2% van de gevallen. Dat betekent dat 96,8% van de telefoonnummers weinig tot geen vermeldingen van telefonische onbereikbaarheid krijgen.

Provincie

Wanneer er gekeken wordt naar de bereikbaarheid van uitgeverijen per provincie valt op dat Groningen het hoogste percentage slecht bereikbare uitgeverijen heeft. Daar was 5,6% niet goed bereikbaar. Flevoland komt als beste uit het onderzoek. Daar had slechts 1,2% van de uitgeverijen drie of meer gemiste oproepen.

Goede cijfers

Uitgeverijen komen goed uit het onderzoek, zegt Dirk Lentjes, manager van Places Antwoordservice: "Nu er veel ontwikkelingen zijn op het gebied van offline naar online media is het belangrijk dat uitgeverijen een goed contact houden met klanten en adverteerders. Telefonische bereikbaarheid is dan belangrijk. Aan de cijfers te zien scoren de uitgeverijen op dit gebied in ieder geval goed."

Percentage slecht bereikbaar per provincie

Groningen: 5,6%

Limburg: 5,4%

Zeeland: 5%

Gelderland: 4,4%

Noord-Brabant: 4,4%

Overijssel: 4%

Noord-Holland: 3,8%

Friesland: 3,7%

Zuid-Holland: 3,6%

Drenthe: 3,5%

Utrecht: 3,4%

Flevoland: 1,2%

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!