Places logo
Menu

Uitgelicht: in gesprek met ondernemers over Telefoonboek.nl

Uitgelicht: in gesprek met ondernemers over Telefoonboek.nl

Wekelijks bliktPlaces.nlterug op de interessantste blogs uit een bepaalde categorie. Deze keer is 'in gesprek met'aan de beurt. Lees de leukste gesprekken met ondernemers over hunbedrijfsvermelding op Telefoonboek.nl!

In gesprek met... Autorijschool Desy

Telefoonboek.nl ging in gesprek met Desy Terschlusen over het ontstaan van haar bedrijf 'Rijschool Desy' en haar online vindbaarheid. Desy begon ooit als koerier: 'ik heb ook wegervaring als vrachtwagenchauffeuse.'

Lees het volledige gesprek met Autorijschool Desy

In gesprek met... Grimago

Ook ging Telefoonboek.nl in gesprek met Grim Bouwmeester van Grimago over zijn bedrijfsvermelding en online vindbaarheid. Grim Bouwmeester is allround creatief tekstschrijver. Bij Grimago kun je terecht voor communicatie; van wervende commerciële teksten tot gedichten op maat. Daarnaast helpt hij met creatieve en intelligente bewoordingen om communicatiedoelstellingen te bereiken. 'Tekstschrijven is een vak apart. Het is daarom dat ik geen brandweerman of piloot ben geworden, maar doe waar mijn hart en kracht liggen.'

Lees het volledige gesprek met Grimago

In gesprek met... Al Hayat Dance

Telefoonboek.nl sprak met Ingrid Sabajo van Al Hayat Danceover haar bedrijfsvermelding en online vindbaarheid. Al Hayat specialiseert zich in het geven van dansworkshops, danscursussen, dansoptredens en het organiseren van bijzondere dans- en culturele reizen.

Lees het volledige gesprek met Al Hayat Dance

In gesprek met... Dierenspeciaalzaak Smolenaers

Telefoonboek.nl ging in gesprek met Theo Smolenaers van Dierenspeciaalzaak Smolonaersover zijn bedrijfsvermelding en online vindbaarheid. Dierenspeciaalzaak Smolenaers in Weert is een detailhandel in kleine dieren, diervoeders en dierenbenodigdheden.De dierenspeciaalzaak biedt een totaalpakket voor huisdieren, van voeding tot huisvesting.

Lees het volledige gesprek met Dierenspeciaalzaak Smolenaers

Meer gesprekken met ondernemers over hun bedrijfsvermelding? Houd onzeblogpaginain de gaten!

Ook interessant

Gratis adviesgesprek?We bellen je terug!

Wil jij een gratis adviesgesprek met een van onze online adviseurs op een door jou gekozen tijdstip? Vul dan je telefoonnummer in en wij nemen vrijblijvend contact met je op!

callme callme
Kies datum/tijdJe wordt momenteel gebeld op:


Toets 1 om in verbinding te komen met ons.
Wij hopen je goed van dienst te zijn! Bedankt voor je aanvraag
Je wordt rond gebeld op:

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!