Places logo
Menu

Topdrukte Telefoonboek.nl: correcte bedrijfsgegevens?

Topdrukte Telefoonboek.nl: correcte bedrijfsgegevens?

In december is heel Nederland druk. Druk met cadeaus kopen, inkopen doen voor kerstdiners, kleding shoppen voor de feestdagen en kerstkaarten versturen. Als het even kan moet er op het laatste moment nog luxe vlees besteld worden voor het kerstdiner op kerstavond of de kapper nog snel bezocht worden voor de kerstborrel op eerste kerstdag. De kans dat de drukte ook bij u toeneemt is groot. De decemberdrukte op Telefoonboek.nl biedt u als ondernemer kansen. Lees welke!

Extra drukte op Telefoonboek.nl

Kijkend naar cijfers van voorgaande jaren wordt er ook deze maand weer topdrukte verwacht op Telefoonboek.nl. Vooral in de week voor kerst is het erg druk op de website. Een groot deel van alle zoekopdrachten in december wordt tijdens deze week uitgevoerd. Er was de voorgaande jaren in december een stijging te zien in de zoekopdrachten op Telefoonboek.nl en Openingstijden.com naar restaurants, winkels, kappers, taxibedrijven, vuurwerk en poeliers.

Toename mobiele zoekopdrachten

Ook was er de afgelopen jaren een stijging te zien in het gebruik van verschillende devices voor de zoekopdrachten. Niet alleen de computer wordt ingezet, maar ook via tablets en vooral via mobiele telefoons worden zoekopdrachten steeds vaker uitgevoerd. Dat zal ook deze maand weer blijken. Zorg er daarom voor dat de website van uw bedrijf ook geschikt is voor mobiel gebruik. Als dit niet het geval is, bent u uw (potentiële) klant zo weer kwijt. Telefoonboek.nl biedt u de volgende kansen tijdens de december topdrukte:

  • Vindbaar voor 5,8 miljoen Nederlanders

Meldt u gratis aan voor een bedrijfsvermelding op Places en maak uw bedrijf vindbaar voor 5,8 miljoen Nederlanders via internet en mobiel. Heeft u al een account ? Controleer dan of uw bedrijfsgegevens nog kloppen, zowel uw adresgegevens als telefoonnummer(s). (Potentiële) klanten moeten uw bedrijf zowel telefonisch als fysiek kunnen bereiken.

  • Zichtbaar op de grootste website met openingstijden

Ook moeten uw klanten uw bedrijf op het juiste moment kunnen bereiken. U wilt geen telefoontjes missen van klanten en voorkomen dat zij voor een gesloten deur staan, omdat de openingstijden vanwege de feestdagen zijn aangepast. Controleer daarom op Places.nl ook uw openingstijden. Uw openingstijden zijn zichtbaar op de grootste en meest volledige website Openingstijden.com met ruim 66.000 openingstijden. Zo weet u zeker dat uw klanten op de hoogte zijn van aangepaste openingstijden en koopavonden in december.

topdrukte_telefoonboek.nl3

  • Hoe meer gegevens, hoe beter!

Met uw gratis account op Places.nl kunt u als ondernemer uw bedrijfsgegevens altijd en overal beheren. Naast uw contactgegevens en openingstijden, kunt u ook een bedrijfsomschrijving, parkeergelegenheden, betalingsmogelijkheden en social media links invullen.Hoe meer u invult, hoe beter uw bedrijf gevonden wordt.

Meer potentiële klanten met een advertentie

Trek tijdens de decemberdrukte nog meer potentiële klanten naar uw bedrijf met een advertentie op Telefoonboek.nl. Hiermee is uw bedrijfsvermelding ook vindbaar via zoekwoorden en plaatsnamen, en kunt u uw website, e-mailadres, bedrijfslogo, foto's en video's weergeven.

Topdrukte op Telefoonboek.nl, profiteer ervan!

Bereidt u met Telefoonboek.nl en Openingstijden.com dus goed voor op de decemberdrukte en voldoe aan de vele decemberwensen van uw klanten. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze servicedesk via 024-3555299. Wij helpen u graag!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!