Places logo
Menu

De top 5 best beoordeelde hoveniers op Telefoonboek.nl

De top 5 best beoordeelde hoveniers op Telefoonboek.nl

Introductie

Het gaat goed met de groensector. Het aantal hoveniersbedrijven is de afgelopen vijf jaar met 27% gestegen tot meer dan 10.000 vestigingen. Dat blijkt onder andere uit het Marketingrapport Hoveniers en Groenvoorzieners 2018. Deze sterke groei in de groensector kent daardoor wel een schaduwkant. Ruim een op de drie hoveniersbedrijven ervaren namelijk een tekort aan arbeidskrachten. Toch luiden de verwachtingen voor het economisch klimaat, omzet en verkoopprijzen positief voor de branche. Zien klanten deze ontwikkelingen terug wanneer zij producten of diensten afnemen van hoveniers? Places Nieuws nam de online ratings van hoveniersbedrijven op Telefoonboek.nl onder de loep en maakte een ranking van de best beoordeelde hoveniers.

Hoveniers worden over algemeen positief beoordeeld

Klanten zijn over het algemeen tevreden over de hoveniers op Telefoonboek.nl. In totaal zijn er 815 beoordelingen gegeven, waarvan 760 voldoende. Het gemiddelde komt neer op een 7,9. Voldoendes zijn beoordelingen die bestaan uit een 6 of hoger. Over het algemeen zijn klanten tevreden over de hoveniers.

Best beoordeelde hoveniers

  • Kunstgras Apeldoorn & Kunstgras Bureau Bouwmeester: 21 beoordelingen met een gemiddelde van 9,3;
  • Van Beets Boom en Groen: 53 beoordelingen met een gemiddelde van 9,2;
  • Hoveniersbedrijf BTS / Bleijinga Tuin Service: 28 beoordelingen met een gemiddelde van 9,1;
  • Van Doorn Hoveniers: 27 beoordelingen met een gemiddelde van 8,1;
  • Wil Nuijten Hovenier: 30 beoordelingen met een gemiddelde van 6,8.

Negatieve beoordelingen hoveniers

De beoordelingen op Telefoonboek.nl zijn niet altijd lovend, soms zijn klanten ontevreden over bedrijven. Dit kan aan allerlei factoren liggen. Op Telefoonboek.nl zijn 37 onvoldoendes gegeven, met een gemiddelde van een 5.5. Onvoldoendes worden beschouwd wanneer klanten lager dan een 6 hebben gegeven. Deze gemiddelde beoordeling valt mee als onvoldoende, maar verdiend toch enige verbetering.

Ratings

Klanten van hoveniers hebben op Telefoonboek.nl de mogelijkheid om een beoordeling achter te laten. Bedrijven worden beoordeeld op service, algemene indruk, prijs/kwaliteitverhouding en bereikbaarheid. Op basis van het aantal reviews en ratings, wordt een gemiddelde berekend. Het aantal beoordelingen dat een hovenier heeft ontvangen bepaalt samen met het gemiddelde cijfer de uiteindelijke plaats in de ranking. Bovenstaande hoveniers hebben minimaal 20 beoordelingen ontvangen.

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!