Places logo
Menu

Tijd voor een nieuwe laag verf op de muur? Dit zijn de 5 best beoordeelde schilders

Tijd voor een nieuwe laag verf op de muur? Dit zijn de 5 best beoordeelde schilders

Op zoek naar een professionele schilder zodat u zelf niet aan de slag hoeft te gaan met een verfkwast? Places Nieuws heeft de vijf best beoordeelde schilders voor u op een rij gezet. Deze professionele schilders nemen al uw zorgen uit handen. Benieuwd hoe deze schilders het op social media doen? Ook dat hebben we voor u uitgezocht.

Professionele schilders

Een professionele schilder weet precies welke verfsoort geschikt is en welke techniek hij of zij zal toepassen. Er zijn veel verschillende schilders waardoor het lastig kan zijn om de beste uit te kiezen. Online reviews van andere klanten kunnen hierbij helpen. Door reviews van anderen te lezen komt u erachter hoe andere klanten de dienst van de schilder hebben ervaren. Op Telefoonboek.nl kunnen bezoekers een beoordeling achterlaten voor schilders.

Er zijn in totaal 2.243 beoordelingen achtergelaten op Telefoonboek.nl in de categorie schilder. Beoordelaars hebben 1.583 positieve reviews gegeven en 660 negatieve. Een review bestaat uit een cijfer tussen de 2 en 10 voor service, algemene indruk en prijs/kwaliteit verhouding. Een review wordt als negatief gezien als het een cijfer onder de 6 bevat en een review wordt als positief gezien als het cijfer een 6 of hoger is. Bezoekers kunnen naast het cijfer een geschreven opmerking toevoegen.

Reviews

Uit de geschreven beoordelingen blijkt dat klanten blij zijn met een schilder als de schilder afspraken nakomt, op tijd komt, luistert naar de wensen van klanten en kwalitatief goed werk levert. Veel klanten zijn blij met het vakmanschap van de schilders. Dit is terug te lezen in de volgende review:

'Een betrouwbare, kundige schilder die goed werk aflevert, hij komt zijn afspraken na en het resultaat is supermooi. We vinden dit echt een aanrader!' - beoordeling op Telefoonboek.nl.

Helaas zijn er ook klanten die minder tevreden zijn over het werk van de ingehuurde schilder. Half afgemaakt klussen, onbetrouwbaarheid en het niet nakomen van afspraken zorgen voor frustraties. Deze frustraties zijn terug te lezen in de volgende review:

"Zeer teleurgesteld over het werk! Kost veel geld, verf laat los en komt afspraken niet na." - beoordeling op Telefoonboek.nl.

Top vijf best beoordeelde schilders

Gelukkig worden veruit de meeste schilders goed beoordeeld. De volgende vijf schildersbedrijven worden volgens de bezoekers van Telefoonboek.nl als beste beoordeeld. Bij deze schilders bent u dus zeker aan het goede adres.

  1. Schildersbedrijf Smit - Appelscha - Gemiddeld een 10.0 op basis van 65 beoordelingen.
  2. RSE Schilderwerken - Honselersdijk - Gemiddeld een 9.8 op basis van 123 beoordelingen.
  3. Grondman Schildersbedrijf - Achterveld - Gemiddeld een 9.7 op basis van 49 beoordelingen.
  4. Schildersbedrijf Atilla - Medemblik - Gemiddeld een 9.7 op basis van 64 beoordelingen.
  5. Van Straalen Schilderwerken - Vleuten - Gemiddeld een 9.5 op basis van 82 beoordelingen.

Hoe doen schilders het op social media?

Veel bedrijven in het schildersvak zijn bezig met social media. Ze plaatsen af en toe wat. Hoe doen de best beoordeelde schilders van Telefoonboek.nl het op social media? RSE schilderwerken uit Honselersdijk is actief op Facebook. Het bedrijf plaatst vooral foto's van klussen die zijn gedaan. In totaal vinden 160 personen de pagina leuk. Grondman schildersbedrijf uit Achterveld heeft een Facebookpagina alleen wordt er vrij weinig op gedeeld. Het bedrijf deelt wel foto's van een certificaat, werkbus en klussen. In totaal vinden 39 personen de pagina leuk. Van Straalen Schilderwerken uit Vleuten is het meest actief op Facebook. Het bedrijf plaatst vooral foto's van klussen die zijn gedaan. In totaal vinden 235 personen de pagina leuk. Daarnaast hebben 9 personen een aanbeveling en recensie achtergelaten.

Schildersbedrijf Smit uit Appelscha en Schildersbedrijf Atilla zijn niet actief op Facebook of andere sociale media kanalen. Een gemiste kans, Facebook biedt namelijk veel mogelijkheden voor schilders. Het is een goed communicatiemiddel om in contact te komen met potentiële klanten. Schilders kunnen daarnaast gemakkelijk mooie foto's of filmpjes op Facebook delen om het schildersvak te laten zien. Het is bovendien een handig kanaal om expertise te laten zien en om aanbevelingen en recensies van klanten te verzamelen.

Foto: Bigstock

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!