Places logo
Menu

Thuisbezorgd.nl gaat samenwerking aan met TripAdvisor

Thuisbezorgd.nl gaat samenwerking aan met TripAdvisor

De site waar men eten kan bestellen gaat in zee met de recensiesite TripAdvisor. De diensten van Thuisbezorgd.nl beloven in combinatie met TripAdvisor een gemakkelijkere manier van maaltijdbezorgingen aan te bieden.

De online services van Thuisbezorgd.nl worden gekoppeld aan die van TripAdvisor. TripAdvisor staat bekend als grootste reissite waar recensies voor accommodaties, toeristenplekken en restaurants geplaatst worden. De recensies voor restaurants zijn op TripAdvisor één van de belangrijkste onderdelen van de site. Veel bedrijven en organisaties maken in hun marketing gebruik van hun TripAdvisor-beoordelingen.

De 31.000 restaurants van Thuisbezorgd.nl die zijn aangesloten bij beide sites krijgen een nieuw knopje op TripAdvisor waarbij meteen een bestelling kan worden geplaatst.

De koppeling van diensten is een inspanning van Takeaway.com, moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, om verder te ontwikkelen. Takeway.com biedt bezorgdiensten ook aan in andere landen waaronder Frankrijk, Duitsland en Polen.

Bij TripAdvisor zijn wereldwijd momenteel zo'n 4,4 miljoen restaurants aangesloten. Zij is de grootste reissite van de hele wereld en kent per maand meer dan 400 miljoen bezoekers. De twee bedrijven zijn beide sterke spelers die met de nieuwe samenwerking hun invloed alleen maar hopen te vergroten.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!