Places logo
Menu

Telefoonwinkels, banken en de gemeente het slechtst beoordeeld in Vlissingen

Telefoonwinkels, banken en de gemeente het slechtst beoordeeld in Vlissingen

Vlissingen is een stad in de provincie Zeeland en telt 33.000 inwoners. In de zomer is dit een drukbezochte badplaats door mensen uit het hele land. Vlissingen kenmerkt zich door de boulevard aan het strand, maar men vindt er ook winkelcentra en een groot aanbod aan cafés en restaurants. Places Nieuws onderzocht wat consumenten vinden van deze voorzieningen en hoe zij deze beoordelen. Zo bleek dat lang niet alles perfect is in Vlissingen en werden hieronder de 10 slechtst beoordeelde bedrijven weergegeven.

Onderzoek

Naast het vinden van bedrijfsinformatie op Telefoonboek.nl kunnen consumenten ook bedrijven een cijfer geven (van 1 tot en met 10) op basis van algemene indruk, service en prijs-kwaliteitverhouding. Op basis hiervan wordt een overzicht gemaakt, wat ook gedaan is voor de stad Vlissingen. Hieronder staat een top 10 van de bedrijven die door consumenten het slechtst beoordeeld werden.

Top 10 slechtst beoordeelde bedrijven

 1. ABN AMRO - 3,1
 2. T-Mobile Shop - 3,3
 3. Exceladministratie - 3,6
 4. Gemeente Vlissingen - 3,6
 5. Vlissingen Politiebureau - 3,7
 6. Orionis Walcheren - 3,8
 7. BENU Apotheek Vlissingen - 3,9
 8. Hi - 3,9
 9. PostNL Postkantoor - 4,1
 10. ING Bank - 4,2

Gemeente Vlissingen

Van de bedrijven met een slechte beoordeling scoorde geen enkel bedrijf gemiddeld hoger dan 4.9. De laagste gemiddelde beoordeling was een 3.1. Deze cijfers zijn een gemiddelde van het aantal keer dat een bedrijf beoordeeld wordt en wat voor cijfer wordt toegekend. Waar de Gemeente Vlissingen het vaakst beoordeeld werd door consumenten, namelijk 214 keer, is dit een van de slechtst beoordeelde bedrijven. Dit duidt op genoeg ruimte voor verbetering binnen de gemeente.

Banken en telefoonwinkels

Opvallend aan het overzicht en de bovenstaande top 10 is dat men voornamelijk banken en telefoonwinkels slecht beoordeeld. Zo staat naast de T-Mobile Shop en Hi ook Hollandsnieuwe in het overzicht van bedrijven met een gemiddelde beoordeling van een 4.4. Wat betreft banken staan zowel ING en ABN AMRO in de top 10.

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
 • 100% gratis en vrijblijvend
 • Marketingadvies op maat
 • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Places Lokale SEO!