Places logo
Menu

Telefoonboek.nl reviews: zorg voor een positief imago!

Telefoonboek.nl reviews: zorg voor een positief imago!

Winkelen op het internet, wie doet het niet? De laatste jaren doen consumenten hun aankopen steeds vaker via internet. Daarbij spelen de klantervaringen met een bedrijf een grote rol, want maar liefst één op de twee consumenten laat de productkeuze van reviews afhangen. Positieve reviews zetten klanten aan tot kopen, dus een positief imago is belangrijk. In deze blog vertelt Places.nl u over de reviews op Telefoonboek.nl.

Invloed van reviews

Reviews zijn belangrijk voor uw bedrijfsimago. U kunt als ondernemer wel vertellen dat uw producten van uitstekende kwaliteit zijn, toch zullen consumenten elkaar eerder geloven dan u. Zij hebben namelijk niet als doel het product te verkopen, en zijn in die zin dus objectiever.

Tips voor een positief imago

Mond-op-mond reclame is één van de meest effectieve manieren om klanten te werven, en daarnaast de goedkoopste. Daarvoor moet uw bedrijf een goede indruk maken bij klanten. De volgende tips helpen u als ondernemer een positief imago te creëren:

  • Bied klanten een complete merkbeleving. Door klanten het verhaal achter uw bedrijf tevertellen, raken zij sneller betrokken bij uw bedrijf. Een betrokken, loyale klant is niet alleen trouw aan uw bedrijf maar zal deze ook aan anderen aanraden.
  • Wees vindbaar. Als klanten u niet kunnen vinden, zullen zij in veel gevallen overstappen naar de concurrent. Een gratis bedrijfsvermelding op Places.nl zorgt ervoor dat uw telefoonnummer en openingstijden gemakkelijk te vinden zijn.

Reviews op Telefoonboek.nl

Dagelijks schrijven honderden mensen reviews op Telefoonboek.nl. Hoe? Wanneer bezoekers van Telefoonboek.nlnaar bedrijven zoeken, komen ze mogelijk bij uw contactgegevens terecht. Bij uw bedrijfsvermelding kunnen zijratingsinvullen en reviews schrijven. Door deze beoordelingen krijgen bezoekers een geloofwaardig beeld van uw bedrijf en worden zij wellicht potentiële klanten. Een bezoeker die een review heeft achtergelaten, kan vervolgens een account aanmaken via e-mail of Facebook. Zo kunt u als ondernemer in contact komen met uw potentiëleklant en deze bijvoorbeeld persoonlijk bedanken.

Geef het door

Help uw bedrijf aan een goede online review! Attendeer uw klanten erop dat de mogelijkheid bestaat om uw bedrijf ratings en reviews te geven. Zo verhoogt u tegelijkertijd de klantbetrokkenheid. Places.nl biedt bedrijven de mogelijkheid om met een advertentieextra op te vallen op Telefoonboek.nlen Openingstijden.com. Daarmee kunt u uw bedrijfsvermelding uitbreiden en komt u bovenaan de zoekresultaten te staan via de door u gekozen zoekwoorden en -plaatsen. Meer informatie over online vindbaarheid, een bedrijfsvermelding of reviews? Neem dan gerust contact op via 024-3555 299 of info@telefoonboek.nl.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!