Places logo
Menu

Telefoonboek.nl introduceert: Places Antwoordservice

Telefoonboek.nl introduceert: Places Antwoordservice

Telefoonboek.nl introduceert vandaag een oplossing voor bedrijven die hun telefonische bereikbaarheid willen verbeteren. Met de Places Antwoordservice van Telefoonboek.nl kunt u een 'telefoniste op afstand' inzetten. Zo bent u bereikbaar op de momenten dat u zelf de telefoon niet kunt beantwoorden. Lees hieronder meer over wat de antwoordservice van Telefoonboek.nl precies inhoudt en wat het voor uw bedrijf kan betekenen.

Klanten behoefte aan telefonisch contact

Hoewel het steeds makkelijker wordt om via internet of social media contact te leggen met een bedrijf, geven veel klanten de voorkeur aan telefonisch contact. Bijna driekwart van de bezoekers van Telefoonboek.nl, vindt telefonische bereikbaarheid van een bedrijf 'belangrijk' tot 'zeer belangrijk'. Ook worden bedrijven die telefonisch bereikbaar zijn gemiddeld 30 procent hoger beoordeeld op service dan bedrijven die slecht telefonisch bereikbaar zijn.

80 uur per week bereikbaarheid

De antwoordservice van Telefoonboek.nl is 80 uur per week inzetbaar voor ondernemers. Hiermee kunt u ook 's avonds en in het weekend telefonisch bereikbaar zijn voor uw klanten. Nadat u uw voorkeuren heeft opgegeven, kunt u uw eigen telefoon doorschakelen op de momenten dat u niet of slecht bereikbaar bent. De telefoon wordt dan uit naam van uw bedrijf beantwoord door een getrainde telefoniste. Zo kunt u ongestoord een klant helpen, een klus afmaken of de deur uit gaan, maar biedt u uw klanten toch de service die zij verwachten.

Direct bericht

Hoewel de telefonistes op afstand niet altijd alle vragen kunnen beantwoorden zoals u dat zelf kunt, heeft het bieden van persoonlijk contact aan de klant een duidelijke meerwaarde. In plaats van geen gehoor of een voicemail wordt uw klant vriendelijk te woord gestaan en wordt zijn vraag genoteerd. Dit voorkomt dat de klant zijn order of aanvraag bij een concurrent neerlegt. U krijgt direct bericht bij elk opgenomen gesprek, zodat u de telefoontjes kan opvolgen op het moment dat het u uitkomt.

Laagste tarieven van Nederland

Telefoonboek.nl kiest ervoor om met haar antwoordservice hard de concurrentie aan te gaan. Met een 'pay as you go' abonnement van €15 per maand en €1 voor ieder extra gesprek, biedt Telefoonboek de laagste tarieven van Nederland. Daarnaast heeft de Places Antwoordservice oplossingen voor bedrijven die volledig ondersteund willen worden of die vanuit meerdere bedrijfsnamen de telefoon willen laten beantwoorden. Heeft u ook moeite om te allen tijde de telefoon op te nemen en loopt u daarmee mogelijk klanten mis? Dan is de Places Antwoordservice misschien ook iets voor uw bedrijf. Kijk voor meer informatie op www.places.nl/antwoordservice, of neem vrijblijvend contact op via 024-3555299.

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Places Lokale SEO!