Places logo
Menu

Telefonische bereikbaarheid van de Nederlandse notaris goed: ruim 93% goed bereikbaar

Telefonische bereikbaarheid van de Nederlandse notaris goed: ruim 93% goed bereikbaar

Nederland kent vele wetten, regels en regelingen. Voor consumenten en ondernemers vaak een ingewikkelde zaak. Toch hebben we allemaal zo nu en dan te maken met de koop of verkoop van een huis, een samenlevingscontract of rechterlijke/juridische zaken rond uw onderneming. Een notaris helpt u bij deze zaken. Hij is deskundig, onafhankelijk en onpartijdig en houdt bij zijn juridisch advies rekening met alle betrokkenen.

Wanneer u te maken heeft met een notaris, is de kans groot dat het gaat om voor u belangrijke zaken. Dan is het wel zo prettig als uw notaris u voorziet van de juiste informatie, betrouwbaar is, maar ook bereikbaar is wanneer u met vragen zit. De bereikbaarheid van Nederlandse adviserende bedrijven blijkt echter lang niet altijd goed te zijn. Places Nieuws zoomde in op honderden Nederlandse notariskantoren en bekeek de telefonische bereikbaarheid.

Telefonische bereikbaarheid

Op Telefoonboek.nl kunnen klanten beoordelingen achterlaten en ervaringen delen. Naast aspecten als prijs/kwaliteit en service, kunnen klanten aangeven in welke mate de partij telefonisch bereikbaar was.

Op dit moment staan op Telefoonboek.nl een kleine 1.400 Nederlandse notariskantoren vermeld. Hiervan zijn er 523 beoordeeld op telefonische bereikbaarheid. Uit de vraag of klanten de notaris in kwestie goed telefonisch bereikbaar vonden, bleek dat ruim 93% van de notariskantoren telefonisch goed bereikbaarheid is.

Bereikbaarheid per provincie

Van de beoordeelde kantoren, bevinden zich de meeste in de provincies Noord- en Zuid-Holland. De meeste klachten over slechte telefonische bereikbaarheid komen echter uit Limburg, waar beduidend minder notarissen te vinden zijn. Kort daarna komen de meeste klachten uit Zuid-Holland. In Noord-Holland blijken de kantoren telefonisch een stuk beter bereikbaar. In verhouding tot het aantal notariskantoren, scoort deze provincie landelijk het beste op telefonische bereikbaarheid.

Places Antwoordservice

Telefoonboek.nl doet al jaren onderzoek naar de telefonische bereikbaarheid van bedrijven. Sommige bedrijven geven aan te weinig aandacht te besteden aan de bereikbaarheid, maar veel meer bedrijven geven aan niet in staat te zijn om continu de telefoon op te pakken en de tijd te nemen voor de klant. Een goede telefonische bereikbaarheid, zorgt onder andere voor een beter imago, omdat klanten direct hun vragen kwijt kunnen. Uit onderzoek blijkt dat dit op termijn de omzet van een bedrijf aanzienlijk verhoogt.

Om bedrijven hierin te ondersteunen, biedt Telefoonboek.nl met Places Antwoordservice aangesloten bedrijven de mogelijkheid om de telefonische bereikbaarheid uit handen te nemen. De antwoordservice van Places staat 24/7 klanten te woord, waardoor geen enkel telefoontje wordt gemist. De telefoon wordt beantwoord door professionele en deskundige call-agents die volgens een gepersonaliseerd belscript klanten te woord staan. Zo worden uw klanten altijd vriendelijk te woord gestaan.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Places Antwoordservice? Probeer het 30 dagen gratis! Meer informatie vindt u op de website.

Ontdek Places Antwoordservice Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!