Places logo
Menu

Sterke en unieke content laten schrijven door Places.nl

Sterke en unieke content laten schrijven door Places.nl

Jij als ondernemer kent inmiddels het belang van geschikte content, je wilt immers potentiële klanten verleiden tot het kopen van jouw mooie product of dienst. Dit doe je door een mooie website, professionele foto's en sterke tekst. De sterke tekst onderbouwd waarom het product zo goed is of waarom jij uitblinkt in een bepaalde dienst. Wanneer jij een potentiële klant op je website hebt wil je de kans vergroten dan deze overgaat tot een aankoop. Je wilt dus niet dat deze klanten vallen over een slechte of ontbrekende tekst. Dit artikel legt jou uit waarom het slim kan zijn om het schrijven van deze tekst uit te besteden.

Verschillende teksten op je website

Op je website heb je diverse teksten. Vaak bestaat een website uit een algemene landingspagina, een 'over-ons' pagina waarop je je team voorstelt en je ontstaan beschrijft en heb je een pagina 'diensten' of 'producten'. Op laatst genoemde pagina beschrijf je bondig wat jouw specialiteiten zijn en begin je de consument te overtuigen van jouw kwaliteiten. Daarnaast is het van belang om per product een sterke producttekst te schrijven die de specificaties en functionaliteiten ervan correct beschrijven. Wanneer het gaat over diensten leg je uit wat deze dienst inhoudt en waarom jij hier de beste keus voor bent.

Over het algemeen kun je nooit teveel content op je website hebben, mits het relevant en unieke content is. Hoe meer content jij op je website hebt staan hoe beter jij jezelf verkoopt richting je klanten. Bijkomend voordeel is dat goede content bijdraagt aan een betere vindbaarheid via zoekmachines.

Door Places.nl laten schrijven

Wanneer wij een muur geschilderd willen hebben gaan wij niet zelf in de weer met kwasten en verf maar huren hier iemand voor in die hiervoor geleerd heeft. We zouden het ook wel zelf kunnen proberen, maar dat duurt onnodig lang en geeft geen garantie op het gewenste resultaat. Andersom geldt dit natuurlijk net zo goed. Wij hebben geleerd om sterke teksten te schrijven, waarom zou jij het dan zelf willen doen? Natuurlijk brengt het uitbesteden van teksten kosten met zich mee, maar je kunt de tijd beter besteden aan iets waar jij goed in bent. Verdien jij in dezelfde als dat het zou duren om teksten te schrijven ons gemakkelijk terug.

De expertise van Places.nl

Wanneer jij ervoor kiest om teksten door Places.nl te laten schrijven dan verzeker jij jezelf van sterke, unieke teksten. Je hoeft ons slechts in enkele zinnen jouw visie en kennis uit te leggen en wij zullen hier een sterke tekst over schrijven. Ook kunnen wij de diverse producten of diensten die jij aanbiedt op een professionele wijze interessant maken voor de klant. Dit doen wij door verkopende teksten te schrijven die de klant verleiden om deze producten of diensten te kopen. Deze teksten schrijven wij altijd seo-technisch, wat inhoudt dat de teksten origineel zijn en geschreven zijn met behulp van zoekwoorden die daadwerkelijk door jouw klanten worden gebruikt.

Op de pagina www.places.nl/content lichten wij deze contentdienst verder toe. Voor vragen kun je het formulier invullen, dan nemen wij vrijblijvend contact met je op om de mogelijkheden en scherpe tarieven te bespreken.

Foto: Canva

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!