Places logo
Menu

Slechtst bereikbare camping bevindt zich in Zeeland

Slechtst bereikbare camping bevindt zich in Zeeland

Een langere pauze van werkzaamheden is bij de meeste van ons zeer welkom. Sommige mensen gaan in die tijd graag op vakantie. Waar de één kiest voor een luxe accommodatie zoals een hotel, kiest een ander liever voor een camping. Die stelt vakantievierders doorgaans in staat dichtbij de natuur te verblijven en biedt financiële voordelen.

Telefoonnummers van campings op Telefoonboek.nl

Bij Telefoonboek.nl zijn 2.374 telefoonnumers geregistreerd in de categorie "campings". 689 hiervan zijn getest op hun bereikbaarheid. Bedrijven, in dit geval campings, die drie keer of vaker geen gehoor geven aan een oproep (en waarbij een boodschap achterlaten niet mogelijk is) worden op een lijst met slecht bereikbare bedrijven geplaatst. Voor de categorie "campings" bevat deze lijst 63 telefoonnummers. Dit is slechts 2,7 procent van het totaal. De meeste campings in Nederland zijn dus wél goed bereikbaar. Gewoonlijke horen bedrijven pas bij de slechtst bereikbare bedrijven in een categorie wanneer ze veel vaker dan drie keer de telefoon niet hebben opgenomen.

Slechtst bereikbare campings van Nederland

Een zestal Nederlandse campings heeft meer dan tien keer een oproep niet beantwoord, zonder de mogelijk te bieden een boodschap in te spreken. Een camping van Roompot Recreatie in Kamperland (Zeeland) is het slechtst bereikbaar. Zij hebben maarliefst 66 oproepen onbeantwoord gelaten. Naast deze uitschieter zijn er nog vijf andere campings die tekort schieten in hun telefonische bereikbaarheid. Dit zijn Minicamping De Heerenduinen in IJmuiden (Noord-Holland), Camping/Sauna Eemsverlaat in Lageland (Groningen), Minicamping Weltevreden in Noordwijk (Zuid-Holland), Camping de Berenkuil in Utrecht (Utrecht) en Camping "t Oekeltje in Rijsbergen (Noord-Brabant).

Goed en slecht bereikbare provincies

In de lijst komen uit de provincies Groningen en Flevoland ieder maar één camping voor. Hierbij moet wel vermeld worden dat in deze provincies aanzienlijk minder campings voorkomen dan in andere provincies. Bij Telefoonboek.nl zijn 84 telefoonnummers voor campings in Groningen geregistreerd en slechts 23 telefoonnummers voor campings in Flevoland. In Gelderland bevinden zich veruit de meeste camping, namelijk 445. Toch zijn er in Gelderland geen campings die tien of meer keer geen gehoor gaven aan een oproep zonder de mogelijkheid een boodschap in te spreken. Ook in Overijssel (241) en Zeeland (235) zijn veel campings gevestigd. Overijssel staat vijf keer in de lijst met slechtst bereikbare campings, maar geen enkele camping heeft tien of meer keer oproepen onbeantwoord gelaten. De slechtst bereikbare camping bevindt zich in Zeeland. Dat gezegd hebbende, er staan maar twee andere Zeelandse campings in de lijst die beide onder de tien keer geen gehoor gaven aan telefonische oproepen.

Foto: Pixabay

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!