Places logo
Menu

SkinWorks BeautyCenter: 'Voor een gezonde huid'

SkinWorks BeautyCenter: 'Voor een gezonde huid'

SkinWorks BeautyCenter uit 'S-Gravenzande is deze maand uitgekozen tot bedrijfsvermelding van de maand. Als bedrijfsvermelding van de maand vertelt eigenaresse Jozine Voskamp hoe haar beautysalon is uitgegroeid tot een groot succes. 'Ik denk dat het belangrijk is om goed online vindbaar te zijn'

Een jonge ondernemer

SkinWorks BeautyCenter is een beautysalon die zich richt op huidbehandelingen. 10 jaar geleden was een eigen bedrijf beginnen voor Jozine Voskamp als vanzelfsprekend: 'Ik was 19, eigenwijs en ondernemend. Het werd in mijn omgeving afgeraden om toen al voor mezelf te beginnen, maar ik heb het toch gedaan.' SkinWorks BeautyCenter richt zich op verschillende soorten huidbehandelingen voor de verzorging van de huid en tegen veroudering van de huid. 'Ik ben eenvoudig begonnen, zodat ik me eerst kon richten op een netwerk en een klantenbestand kon opbouwen' vertelt Jozine Voskamp. Op dat moment adverteerde ze wel, maar bereikte ze vooral veel klanten via mond-tot-mondreclame. Na ongeveer twee jaar draaide de praktijk goed en is SkinWorks BeautyCenter zich gaan richten op het laseren van pigmentvlekken, definitief ontharen en acnébehandelingen.

Behandeling, verzorging en voeding als succesfactoren

Na een tijd merkte Jozine Voskamp dat de huidbehandelingen niet altijd het gewenste resultaat opleverde. 'Huidproblemen zoals acné werden bijvoorbeeld minder, maar gingen niet over', geeft ze als voorbeeld. Vanaf dat moment is ze de behandelingen gaan combineren met tabletten, die nutricosmetics genoemd worden. Deze nutricosmetics bevatten onder andere goede vetten, vitaminen en mineralen. 'Acnéproblemen kunnen bijvoorbeeld ontstaan door een tekort aan vet in de huid. Nutricosmetics kunnen deze vetten dan aanvullen', legt Jozine uit. De nutricosmetics in combinatie met de juiste behandeling en een goede verzorging van de huid, zorgen ervoor dat de gewenste resultaten wél bereikt worden. De combinatie van die drie, dus de juiste voeding, de juiste behandeling en de juiste verzorging, vormen de kracht van SkinWorks BeautyCenter. 'Ik geloof echt in: gezond van binnen, mooi van buiten', vat Jozine samen. Sinds Skinworks BeautyCenter vanuit die gedachte denkt en werkt, worden gewenste resultaten bij de klant bereikt.

Extra services

SkinWorks BeautyCenter biedt naast huidbehandelingen een aantal andere services voor de klant, zoals de introductiebehandelingen. Een introductiebehandeling maakt de behandeling als het ware laagdrempeliger. 'De introductiebehandeling is bedoelt als kennismaking met de huidspecialiste, de producten en uiteraard de behandeling zelf', licht Jozine Voskamp toe. Door de behandelingen gratis en vrijblijvend te maken, is het voor de klant een prettige kennismaking. Daarnaast organiseert SkinWorks BeautyCenter dagen waarop mensen een huidscan kunnen laten maken. Dit is een scan van de binnenkant van de huid. Je ziet dan onder andere de waarde van collageen en elastine in de huid, maar ook bijvoorbeeld welke vitaminen en mineralen je huid nodig heeft. Op basis van een huidscan weet iemand welke nutricosmetics nodig zijn voor een betere verzorging van de huid. Door de samenwerking met andere bedrijven kan SkinWorks BeautyCenter veel kwaliteit bieden aan de klant. Een andere service die SkinWorks BeautyCenter biedt is make-up voor bruiloften.'Niet alleen de bruid, maar ook schoonmoeder, moeder, zussen, schoonzussen, nichtjes en vriendinnen worden dan opgemaakt', vertelt Jozine. De make-up die SkinWorks BeautyCenter gebruikt, is van Mineralogie. Mineralogie bestaat uit natuurlijke en biologische producten. 'Ook bruiden met een slechtere huid, zullen vrij van uitslag en zonder een geirriteerde huid stralen op de mooiste dag van hun leven'. Kwalitatief goede producten zijn essentieel voor SkinWorks BeautyCenter. 'Servicegericht zijn is erg belangrijk als ondernemer' vertelt Jozine Voskamp. SkinworksBeautycenter is bijvoorbeeld ook gespecialiseerd in wenkbrauwen. 'Wenkbrauwen bepalen je gezichtsuitdrukking'. Niet iedereen kan wenkbrauwen goed kleuren en modelleren en niet iedereen beseft hoe belangrijk wenkbrauwen zijn in de mimiek van een persoon.

SkinWorks BeautyCenter op Telefoonboek.nl

Online heeft Jozine Voskamp naast Facebook en een representatievewebsiteook een bedrijfsvermeldingop Telefoonboek.nl. 'Ik denk dat het belangrijk is om goed online vindbaar te zijn', vertelt Jozine Voskamp.'Tegenwoordig is alles digitaal en zoeken mensen alles op via internet'. Het is daarom prettig dat SkinWorks BeautyCenter met een extra advertentie boven de zoekresultaten in het oog springt op Telefoonboek.nl. Daarnaast is het fijn voor SkinWorks BeautyCenter dat ze met de bedrijfsvermelding op Telefoonboek.nl de mogelijkheid heeft om video's toe te voegen.

skinworks3

Deze video's zijn een leuke bijkomstigheid, omdat SkinWorks BeautyCenter onlangs heeft samengewerkt met het RTL4programma 'Life is Beautiful'. Dit is een lifestyleprogramma dat voornamelijk over gezondheid gaat. Bij de bedrijfsvermelding van SkinWorks BeautyCenter zijn video's te zien uit dit programma, waarin onder andere de behandeling van pigmentvlekken te bekijken is.

Een laatste advies

Tenslotte vroeg Telefoonboek.nl aan Jozine Voskamp een advies dat andere MKB'ers wellicht kunnen gebruiken. Haar advies was kort maar krachtig: 'Blijf netwerken en wees servicegericht'. Servicegericht blijven naar je klanten toe is erg belangrijk. 'Verder heb ik altijd naar mijn gevoel geluisterd bij belangrijke beslissingen' vertelt Jozine Voskamp. Het is belangrijk om je eigen weg te gaan.

SkinWorks BeautyCenterskinworkslogo Maasdijk 8 2691NT 's-Gravenzande www.skinworks.nl

Bekijk de bedrijfsvermelding van SkinWorks BeautyCenter op Telefoonboek.nl

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!