Places logo
Menu

Sinterklaas nadert: kan uw klant bij u terecht?

Sinterklaas nadert: kan uw klant bij u terecht?

Nu de maand december echt is aangebroken, komen ook de feestdagen steeds dichterbij. De decembermaand staat natuurlijk garant voor een spetterende jaarwisseling en gezellige kerstdagen. Vrijdag is het allereerst tijd voor pakjesavond. Ook u heeft wellicht al met het gezin, vrienden of werk lootjes getrokken, en legt de laatste hand aan uw surprise. Maar hoe zit dat met uw klanten? Kunnen zij bij u terecht voor last-minute Sinterklaasaankopen?

Sinterklaascadeau

Heeft een consument last-minute nog een cadeautje nodig, dan wordt bestellen via internet in veel gevallen lastig vanwege de levertijd van de bestelling. Maar het internet kan hen zeker op weg helpen! Op www.telefoonboek.nl vinden consumenten gemakkelijk contactgegevens van bedrijven bij hen in de buurt. Ook biedt Telefoonboek hen een overzicht van populaire rubrieken. Zo zien zij in één oogopslag naar welke winkels momenteel het meest gezocht wordt en vinden zij bijvoorbeeld gemakkelijk adres- en telefoongegevens van juweliers of warenhuizen. Bereid uzelf goed voor op de Sinterklaasdrukte en zorg ervoor dat uw bedrijf goed zichtbaar is. Met een vermelding op Telefoonboek zorgt u ervoor dat u beter gevonden wordt door potentiële klanten. Heeft uw webwinkel snelle levertijden ondanks de drukke decembermaand? Dan is een bedrijfsvermelding met actuele bedrijfsomschrijving een handige manier om dit aan te geven!

Koopavond

Een drukke decembermaand betekent ook onregelmatige openingstijden. Voorkom dat uw klanten voor een gesloten deur komen te staan en houd uw openingstijden up-to-date. Kunnen klanten ook aan het einde van de week bij u terecht? Of 's avonds? Openingstijden.com helpt u om uw koopavonden weer te geven. Ook als u op afspraak werkt, kunt u dat gemakkelijk doorgeven. Met een bedrijfsvermelding die up-to-date is, zorgt u ervoor dat potentiële klanten u ook in de last-minute drukte goed kunnen vinden. Dat betekent meer omzet, maar er zijn meer voordelen. Zo kunnen klanten op Telefoonboek.nl ook een beoordeling achterlaten. Neem voor meer informatie contact op met 024-3555299. Wij helpen u graag verder, en wensen u alvast een prettige pakjesavond toe!

Hoe kun jij je bedrijf
laten groeien?

Gratis adviesgesprek

Wij helpen ondernemers groeien! Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek in met onze adviseur.

Plan een gratis adviesgesprek

Meer weten over een adviesgesprek

Gratis adviesgesprek
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Marketingadvies op maat
  • Geen verplichtingen
Google Reviews 4,5
starstarstarstarstar_half

Ook optimaal vindbaar en bereikbaar zijn? Zet je bedrijf op de kaart met Alles-in-1!